Курячий попкорн


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

148466_shutterstock_36456997

куряче філе – 500 г (2 шт.)

часник – 1 зубчик

перець червоний мелений – 1 г

перець чорний мелений – 3 г

сіль – 10 г

борошно – 50 г

крохмаль – 50 г

сметана – 100 мл

олія – 350 мл

лід – 6 кубиків

горілка – 35 мл

Філе наріжте шматочками. Змішайте в мисці чорний мелений перець, сіль, червоний мелений перець та пропущений через прес часник. Обкачайте шматочки м‘яса в мисці зі спеціями. Маринуйте 15 хв.

Для  кляру – змішайте в мисці  борошно, крохмаль, чорний мелений перець, сіль, сметану, горілку та лід.

Шматочок м’яса занурте у кляр та викладіть у сотейник з розігрітою олією. Обсмажуйте впродовж 3-5 хв.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити