Курячий попкорн


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

148466_shutterstock_36456997

куряче філе – 500 г (2 шт.)

часник – 1 зубчик

перець червоний мелений – 1 г

перець чорний мелений – 3 г

сіль – 10 г

борошно – 50 г

крохмаль – 50 г

сметана – 100 мл

олія – 350 мл

лід – 6 кубиків

горілка – 35 мл

Філе наріжте шматочками. Змішайте в мисці чорний мелений перець, сіль, червоний мелений перець та пропущений через прес часник. Обкачайте шматочки м‘яса в мисці зі спеціями. Маринуйте 15 хв.

Для  кляру – змішайте в мисці  борошно, крохмаль, чорний мелений перець, сіль, сметану, горілку та лід.

Шматочок м’яса занурте у кляр та викладіть у сотейник з розігрітою олією. Обсмажуйте впродовж 3-5 хв.

Video: Как приготовить куриный попкорн?

Рецепт отличных снэков поделился кулинарный эксперт шоу Все Буде Смачно Сергей Калинин...


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити