свинячий окіст – 600 г
куряче філе – 150 г
бекон – 200 г
ананаси (консервовані) – 150 г
апельсини – 3 шт.
лимон – 1 шт.
петрушка – 10 гілочок
сіль – 7 г
хмелі-сунелі – 2 г
червоний мелений перець – 1 г
Свинину поріжте на слайси та відбийте до товщини 5 мм. Для маринаду – з лимона та апельсинів вичавить сік, додайте подрібнену петрушку, сіль, червоний перець та хмелі-сунелі. Перемішайте. Покладіть у маринад відбиту свинину.
Куряче філе поріжте кубиком в 1 см. Змішайте з нарізаними консервованими ананасами та присоліть.
У формочки покладіть по дві смужки бекону навхрест. Поверх них викладіть замариновані пласти свинини. Розкладіть начинку з курки та ананасів і загорніть усередину краї відбивних та бекону.
Поставте формочки з мішечками на деко, накрийте фольгою. Запікайте у розігрітій до 180°C духовці 30 хв. За 15 хв. приберіть фольгу.