Молочні кульки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

молоко (2,5%) – 250 мл

цукор – 500 г

ванільний цукор – 3 г

крохмаль – 100 г

борошно – 40 г

сода – 6 г

манка – 20 г

вершкове масло – 50 г

олія – 400 мл

Розтопіть у сотейнику вершкове масло. Змішайте крохмаль, борошно, соду та манку. Додайте розтоплене масло та молоко.

Перелийте суміш у сотейник і варіть, помішуючи, поки тісто не почне відставати від стінок і не збереться докупи.

Перекладіть його в миску, дайте  охолонути. Вимішуйте тісто доки воно не стане однорідним та еластичним.

Налийте у сотейник олію. З тіста скачайте ковбаску діаметром 2 см. Поріжте її на 20 шматків. Сформуйте кульки. Обсмажте кульки в олії.

Поставте на вогонь сотейник, розчиніть у воді 200 г цукру. Додайте ванільний цукор. Зваріть сироп.

Викладіть у цукровий сироп обсмажені молочні кульки. Дайте сиропові закипіти. Викладіть кульки на тарілку, зверху – полийте сиропом.

Video: Как приготовить десерт Молочные Шарики?

Не знаете, что приготовить для празднования дня рожденья вашего ребенка? Попробуйте освоить рецепт десерта Молочные Шарики от кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук