Морква по-вірменськи


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

морква по-вірменськи

морква – 1 кг

цибуля ріпчаста – 400 г

солодкий перець – 500 г

гострий перець – 1 шт.

томатна паста – 200 мл

петрушка – 15 гілочок

кріп – 15 гілочок

кінза – 15 гілочок

фіолетовий базилік – 15 гілочок

часник – 4 зубчики

сіль – 30 г

цукор – 8 г

яблучний оцет (9 %) – 30 мл

олія – 200 мл

Цибулю поріжте кубиками по 5 мм. Моркву та болгарський перець – кубиками в 1 см. Перець чилі наріжте дрібними шматочками, часник – слайсами.

На розігрітій олії обсмажте цибулю та моркву впродовж 25 хвилин. Додайте болгарський перець, перець чилі та часник. Обсмажте 5-7 хвилин.

Потім додайте томатну пасту, сіль, цукор і яблучний оцет. Влийте 1 склянку води і протушкуйте овочі ще 10 хвилин. Наприкінці покладіть подрібнену зелень.

Video: Как приготовить морковь по-армянски?

Смотрите рецепт вкусной морковки по-армянски на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити