Морква по-вірменськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

морква по-вірменськи

морква – 1 кг

цибуля ріпчаста – 400 г

солодкий перець – 500 г

гострий перець – 1 шт.

томатна паста – 200 мл

петрушка – 15 гілочок

кріп – 15 гілочок

кінза – 15 гілочок

фіолетовий базилік – 15 гілочок

часник – 4 зубчики

сіль – 30 г

цукор – 8 г

яблучний оцет (9 %) – 30 мл

олія – 200 мл

Цибулю поріжте кубиками по 5 мм. Моркву та болгарський перець – кубиками в 1 см. Перець чилі наріжте дрібними шматочками, часник – слайсами.

На розігрітій олії обсмажте цибулю та моркву впродовж 25 хвилин. Додайте болгарський перець, перець чилі та часник. Обсмажте 5-7 хвилин.

Потім додайте томатну пасту, сіль, цукор і яблучний оцет. Влийте 1 склянку води і протушкуйте овочі ще 10 хвилин. Наприкінці покладіть подрібнену зелень.

Video: Как приготовить морковь по-армянски?

Смотрите рецепт вкусной морковки по-армянски на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму