Морквяний рулет

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

морквяний рулет (1)

морква – 1 кг

горбуша – 400 г

яйця – 8 шт.

сир (15%) – 300 г

сметана (25%) – 100 мл

вершкове масло – 80 г

олія – 60 мл

біле сухе вино – 40 мл

часник – 2 зубчики

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

чебрець – 1 гілочка

сіль – 12 г

чорний мелений перець – 4 г

Філе горбуші збризніть вином, натріть сіллю, перцем, змастіть пропущеним через прес часником. Покладіть зверху гілочку чебрецю, загорніть у фольгу та запечіть у духовці за температури 180°C впродовж 15-20 хв. Остудіть і порвіть на шматочки.

Перетріть сир, додайте сметану, подрібнене листя кропу та петрушки, вичавлений зубчик часнику. Перемішайте.

Натерту на дрібній терці моркву обсмажте до м’якості на суміші вершкового масла та олії. Приправте сіллю та перцем, остудіть. Додайте збиті жовтки, перемішайте, потім обережно введіть збиті білки.

Викладіть морквяну масу на пергамент, змащений олією. Запікайте 15 хв. за температури 180°C. Готовий корж перекладіть на чистий пергамент, зверху покладіть ще один лист пергаменту та вологий рушник, згорніть пласт рулетом так, щоб рушник опинився всередині. Дайте остигнути 30 хв.

Потім зніміть з коржа рушник та пергамент, намастіть на нього сирну масу, викладіть горбушу. Знову згорніть у щільний рулет, обгорніть його пергаментом та харчовою плівкою. Охолодіть впродовж 1 год.

Video: Как приготовить морковный рулет?

Смотрите рецепт морковного рулета для праздничного стола на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму