Морквяний рулет


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

морквяний рулет (1)

морква – 1 кг

горбуша – 400 г

яйця – 8 шт.

сир (15%) – 300 г

сметана (25%) – 100 мл

вершкове масло – 80 г

олія – 60 мл

біле сухе вино – 40 мл

часник – 2 зубчики

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок

чебрець – 1 гілочка

сіль – 12 г

чорний мелений перець – 4 г

Філе горбуші збризніть вином, натріть сіллю, перцем, змастіть пропущеним через прес часником. Покладіть зверху гілочку чебрецю, загорніть у фольгу та запечіть у духовці за температури 180°C впродовж 15-20 хв. Остудіть і порвіть на шматочки.

Перетріть сир, додайте сметану, подрібнене листя кропу та петрушки, вичавлений зубчик часнику. Перемішайте.

Натерту на дрібній терці моркву обсмажте до м’якості на суміші вершкового масла та олії. Приправте сіллю та перцем, остудіть. Додайте збиті жовтки, перемішайте, потім обережно введіть збиті білки.

Викладіть морквяну масу на пергамент, змащений олією. Запікайте 15 хв. за температури 180°C. Готовий корж перекладіть на чистий пергамент, зверху покладіть ще один лист пергаменту та вологий рушник, згорніть пласт рулетом так, щоб рушник опинився всередині. Дайте остигнути 30 хв.

Потім зніміть з коржа рушник та пергамент, намастіть на нього сирну масу, викладіть горбушу. Знову згорніть у щільний рулет, обгорніть його пергаментом та харчовою плівкою. Охолодіть впродовж 1 год.

Video: Как приготовить морковный рулет?

Смотрите рецепт морковного рулета для праздничного стола на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею