Печеня з печінки та винограду

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

pechen10

печінка свиняча – 500 г

перець болгарський – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

темний виноград – 500 г

коньяк – 40 мл

олія – 40 мл

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Печінку наріжте шматочками та обсмажте на пательні з олією впродовж 5 хвилин. Додайте сіль та перець, перекладіть у миску. Викладіть на пательню, де смажилась печінка, порізану півкільцями цибулю, обсмажте 3 хвилини.

Наріжте соломкою  болгарський перець та перець чилі. Додайте до цибулі і обсмажте ще 3 хвилини. Потім покладіть до овочів обсмажену печінку.

Помийте виноград, відділіть ягоди. З половини винограду вичавіть сік і додайте його на пательню з печенею. Туди ж додайте 2 ст. л. коньяку. Коли суміш закипить, зніміть пательню з вогню.

Поріжте решту ягід винограду навпіл, додайте до печені. Перекладіть її у казан, запікайте 10 хв. в духовці за температури 180°C.

Video: Як приготувати печеню з печінки?

Відмінна гаряча страва для холодної погоди - дивіться рецепт жаркого з печінки сайті шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)