Печеня з печінки та винограду


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pechen10

печінка свиняча – 500 г

перець болгарський – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

темний виноград – 500 г

коньяк – 40 мл

олія – 40 мл

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Печінку наріжте шматочками та обсмажте на пательні з олією впродовж 5 хвилин. Додайте сіль та перець, перекладіть у миску. Викладіть на пательню, де смажилась печінка, порізану півкільцями цибулю, обсмажте 3 хвилини.

Наріжте соломкою  болгарський перець та перець чилі. Додайте до цибулі і обсмажте ще 3 хвилини. Потім покладіть до овочів обсмажену печінку.

Помийте виноград, відділіть ягоди. З половини винограду вичавіть сік і додайте його на пательню з печенею. Туди ж додайте 2 ст. л. коньяку. Коли суміш закипить, зніміть пательню з вогню.

Поріжте решту ягід винограду навпіл, додайте до печені. Перекладіть її у казан, запікайте 10 хв. в духовці за температури 180°C.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити