Печінка, запечена з яблуком та грушею


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

печінка свиняча – 450 г

молоко (2,5%) – 200 мл

лавровий лист – 1 шт.

чебрець – 1 гілочка

яблуко – 1 шт.

груша – 1 шт.

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Закип‘ятіть молоко з лавровим листом, сіллю, перцем та чебрецем. Остудіть. Потім перелийте молоко у пакет, покладіть печінку і витримайте її впродовж години в холодильнику.

Почистіть і наріжте слайсами яблуко та грушу. Викладіть половину фруктових шматочків на фольгу. Поверх покладіть замариновану у молоці зі спеціями печінку, а на неї решту фруктів.

Загорніть печінку у фольгу і випікайте у духовці 1,5 години за температури 120°C.

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити