Печінка, запечена з яблуком та грушею


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

печінка свиняча – 450 г

молоко (2,5%) – 200 мл

лавровий лист – 1 шт.

чебрець – 1 гілочка

яблуко – 1 шт.

груша – 1 шт.

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Закип‘ятіть молоко з лавровим листом, сіллю, перцем та чебрецем. Остудіть. Потім перелийте молоко у пакет, покладіть печінку і витримайте її впродовж години в холодильнику.

Почистіть і наріжте слайсами яблуко та грушу. Викладіть половину фруктових шматочків на фольгу. Поверх покладіть замариновану у молоці зі спеціями печінку, а на неї решту фруктів.

Загорніть печінку у фольгу і випікайте у духовці 1,5 години за температури 120°C.

 

Video: Як запікати печінку?

Дивіться рецепт запеченої печінки з грушею на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити