Печінка, запечена з яблуком та грушею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

печінка свиняча – 450 г

молоко (2,5%) – 200 мл

лавровий лист – 1 шт.

чебрець – 1 гілочка

яблуко – 1 шт.

груша – 1 шт.

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

Закип‘ятіть молоко з лавровим листом, сіллю, перцем та чебрецем. Остудіть. Потім перелийте молоко у пакет, покладіть печінку і витримайте її впродовж години в холодильнику.

Почистіть і наріжте слайсами яблуко та грушу. Викладіть половину фруктових шматочків на фольгу. Поверх покладіть замариновану у молоці зі спеціями печінку, а на неї решту фруктів.

Загорніть печінку у фольгу і випікайте у духовці 1,5 години за температури 120°C.

 

Video: Як запікати печінку?

Дивіться рецепт запеченої печінки з грушею на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Тигровий чізкейк від Лізи Глинської
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Домашній чізкейк без випічки
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів