Печінкові купати з рисом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pechen7

рис – 120 г

печінка – 500 г

капуста – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

олія – 40 мл

жирова сітка – 500 г

сметана (20%) – 100 мл

томатна паста – 30 г

оцет (6%) – 20 мл

вода – 200 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

кмин – 2 г 

Жирову сітку замочіть у воді з оцтом, потім промийте, обсушіть та наріжте на прямокутники 30 х 10 см.

Промийте та відваріть рис до напівготовності. Наріжте печінку. Подрібніть і обсмажте цибулю. Нашаткуйте капусту. Змішайте печінку з рисом, капустою та обсмаженою цибулею. Додайте сіль, перець та кмин.

Загорніть начинку у жирову сітку. Обсмажте купати по 3 хвилини з кожного боку. Потім залийте їх сумішшю сметани, томатної пасти та води і протушкуйте впродовж 15 хвилин.

Video: Як приготувати печінкові купати?

Дивіться рецепт печінкових купатов з рисом на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити