Печінкові млинці з бринзою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

pechen4

печінка – 300 г

яйця – 2 шт.

борошно – 150 г

сіль – 5 г

молоко (2,5%) – 150 мл

вода – 250 мл

олія – 20 мл

бринза – 250 г

кріп – 5 гілочок

сметана (25%) – 140 мл

Наріжте печінку, пропустіть через м‘ясорубку та перебийте блендером до однорідності. Додайте яйця, сіль, борошно, воду та молоко. Перемішайте. Підсмажте на олії тонкі млинці.

Приготуйте начинку: подрібніть кріп, додайте до бринзи та перетріть блендером. Змішайте бринзу зі сметаною. Розподіліть начинку тонким шаром по млинцях, згорніть їх у рулети. Обріжте краї, розріжте рулети на шматки, прикрасьте петрушкою.

Video: Як приготувати млинці з печінкою?

Дивіться рецепт ситної та смачної закуски з печінки на сайті шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)