Печінкові млинці з бринзою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pechen4

печінка – 300 г

яйця – 2 шт.

борошно – 150 г

сіль – 5 г

молоко (2,5%) – 150 мл

вода – 250 мл

олія – 20 мл

бринза – 250 г

кріп – 5 гілочок

сметана (25%) – 140 мл

Наріжте печінку, пропустіть через м‘ясорубку та перебийте блендером до однорідності. Додайте яйця, сіль, борошно, воду та молоко. Перемішайте. Підсмажте на олії тонкі млинці.

Приготуйте начинку: подрібніть кріп, додайте до бринзи та перетріть блендером. Змішайте бринзу зі сметаною. Розподіліть начинку тонким шаром по млинцях, згорніть їх у рулети. Обріжте краї, розріжте рулети на шматки, прикрасьте петрушкою.

Video: Як приготувати млинці з печінкою?

Дивіться рецепт ситної та смачної закуски з печінки на сайті шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити