Печінкові млинці з бринзою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pechen4

печінка – 300 г

яйця – 2 шт.

борошно – 150 г

сіль – 5 г

молоко (2,5%) – 150 мл

вода – 250 мл

олія – 20 мл

бринза – 250 г

кріп – 5 гілочок

сметана (25%) – 140 мл

Наріжте печінку, пропустіть через м‘ясорубку та перебийте блендером до однорідності. Додайте яйця, сіль, борошно, воду та молоко. Перемішайте. Підсмажте на олії тонкі млинці.

Приготуйте начинку: подрібніть кріп, додайте до бринзи та перетріть блендером. Змішайте бринзу зі сметаною. Розподіліть начинку тонким шаром по млинцях, згорніть їх у рулети. Обріжте краї, розріжте рулети на шматки, прикрасьте петрушкою.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити