Пиріг з хека та червоної риби

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Пиріг з хеком і червоною

філе хека – 600 г

філе сьомги – 300 г

болгарський перець – 1 шт.

цибуля порей – 150 г

помідори чері – 3 шт.

борошно – 345 г

молоко – 100 мл

яйце – 4 шт.

вершкове масло – 70 г

дріжджі (сухі) – 11 г

цукор – 50 г

вершки (33%) – 40 мл

лимон – 1 шт.

сіль – 27 г

чорний мелений перець – 9 г

пластівці перцю чилі – 3 г

паприка – 3 г 

З‘єднайте молоко з цукром, сіллю, м’яким маслом та яйцем. Додайте суміш борошна та сухих дріжджів. Вимісіть тісто, охолодіть впродовж 5 год.

Філе сьомги наріжте брусочками, збризніть соком лимона, посоліть та поперчіть. Розкачайте тісто, викладіть брусочки сьомги по колу, відступаючи від краю 5 см. Накрийте рибу краями тіста, утворюючи «віночок».

Зробіть по «віночку» розрізи на відстані 5 см один від одного. Розверніть кожен шматочок розрізом догори.

В центр «віночка» викладіть нарізане смужками філе хека, кільця цибулі-порею, соломку болгарського перцю та половинки помідорів чері. Посоліть та поперчіть. Залиште на 10 хв.

Залийте пиріг сумішшю збитих яєць, вершків, пластівців перцю чилі, меленої паприки, солі, чорного меленого перцю та борошна. Змастіть тісто жовтком. Запікайте у розігрітій до 180°C духовці впродовж 30 хв. Прикрасьте петрушкою.

Video: Как приготовить пирог их хека и красной рыбы?

Смотрите рецепт сытного рыбного пирога для всей семьи на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром
пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной рецепт, пирог с красной и черной смородиной рецепт приготовления, как приготовить пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной состав
Пиріг з червоною і чорною порічкою