Пиріг з квасолею, куркою та грибами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

1172465_66792-300x0

борошно – 320 г

вершкове масло – 120 г

яйця – 2 шт.

квасоля (біла) – 220 г

куряче філе – 250 г (1 шт.)

мариновані маслюки – 150 г

цибуля – 1 шт.

петрушка – 5 гілочок

лимон – 1 шт.

олія – 40 мл

чебрець (сушений) – 2 г

базилік (сушений) – 1 г

паприка – 2 г

чорний мелений перець – 4 г

цукор – 25 г

сіль – 12 г

кунжут – 25 г

Збийте яйце з цукром та сіллю. Додайте розтоплене вершкове масло. Поступово введіть борошно та замісіть тісто. Охолодіть його впродовж 30 хв.

Для начинки – куряче філе натріть сіллю, чорним меленим перцем, чебрецем та обкачайте у лимонній цедрі. Обгорніть фольгою, випікайте 15 хв. за температури 180°C. Запечене філе підкоптіть впродовж 5 хв. на суміші чорного та зеленого чаю у фользі зі дірочками.

Відварену до напівготовності квасолю перекрутіть через м’ясорубку, додайте обсмажену цибулю, нарізані кубиком мариновані гриби, подрібнену петрушку, кубики підкопченого курячого філе. Посоліть, поперчіть, додайте сушений базилік, мелену паприку, сушений чебрець. Перемішайте.

Сформуйте пиріг. Від тіста відділіть 1/3 частину. Обидві частини тіста розкачайте у тонкі коржі. Більший корж покладіть в роз’ємну форму, зверху викладіть начинку. З меншої частини тіста витисніть формочкою зірочки. Викладіть їх поверх начинки.

Змастіть пиріг яйцем, присипте кунжутом. Накрийте форму фольгою. Випікайте 50 хв. за температури 180°C. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу.

Video: Как приготовить пирог с фасолью?

Смотрите рецепт пирога с фасолью, курицей и грибами на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити