Пиріг з квасолею, куркою та грибами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

1172465_66792-300x0

борошно – 320 г

вершкове масло – 120 г

яйця – 2 шт.

квасоля (біла) – 220 г

куряче філе – 250 г (1 шт.)

мариновані маслюки – 150 г

цибуля – 1 шт.

петрушка – 5 гілочок

лимон – 1 шт.

олія – 40 мл

чебрець (сушений) – 2 г

базилік (сушений) – 1 г

паприка – 2 г

чорний мелений перець – 4 г

цукор – 25 г

сіль – 12 г

кунжут – 25 г

Збийте яйце з цукром та сіллю. Додайте розтоплене вершкове масло. Поступово введіть борошно та замісіть тісто. Охолодіть його впродовж 30 хв.

Для начинки – куряче філе натріть сіллю, чорним меленим перцем, чебрецем та обкачайте у лимонній цедрі. Обгорніть фольгою, випікайте 15 хв. за температури 180°C. Запечене філе підкоптіть впродовж 5 хв. на суміші чорного та зеленого чаю у фользі зі дірочками.

Відварену до напівготовності квасолю перекрутіть через м’ясорубку, додайте обсмажену цибулю, нарізані кубиком мариновані гриби, подрібнену петрушку, кубики підкопченого курячого філе. Посоліть, поперчіть, додайте сушений базилік, мелену паприку, сушений чебрець. Перемішайте.

Сформуйте пиріг. Від тіста відділіть 1/3 частину. Обидві частини тіста розкачайте у тонкі коржі. Більший корж покладіть в роз’ємну форму, зверху викладіть начинку. З меншої частини тіста витисніть формочкою зірочки. Викладіть їх поверх начинки.

Змастіть пиріг яйцем, присипте кунжутом. Накрийте форму фольгою. Випікайте 50 хв. за температури 180°C. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу.

Video: Как приготовить пирог с фасолью?

Смотрите рецепт пирога с фасолью, курицей и грибами на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму