Пиріг з квасолею, куркою та грибами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

1172465_66792-300x0

борошно – 320 г

вершкове масло – 120 г

яйця – 2 шт.

квасоля (біла) – 220 г

куряче філе – 250 г (1 шт.)

мариновані маслюки – 150 г

цибуля – 1 шт.

петрушка – 5 гілочок

лимон – 1 шт.

олія – 40 мл

чебрець (сушений) – 2 г

базилік (сушений) – 1 г

паприка – 2 г

чорний мелений перець – 4 г

цукор – 25 г

сіль – 12 г

кунжут – 25 г

Збийте яйце з цукром та сіллю. Додайте розтоплене вершкове масло. Поступово введіть борошно та замісіть тісто. Охолодіть його впродовж 30 хв.

Для начинки – куряче філе натріть сіллю, чорним меленим перцем, чебрецем та обкачайте у лимонній цедрі. Обгорніть фольгою, випікайте 15 хв. за температури 180°C. Запечене філе підкоптіть впродовж 5 хв. на суміші чорного та зеленого чаю у фользі зі дірочками.

Відварену до напівготовності квасолю перекрутіть через м’ясорубку, додайте обсмажену цибулю, нарізані кубиком мариновані гриби, подрібнену петрушку, кубики підкопченого курячого філе. Посоліть, поперчіть, додайте сушений базилік, мелену паприку, сушений чебрець. Перемішайте.

Сформуйте пиріг. Від тіста відділіть 1/3 частину. Обидві частини тіста розкачайте у тонкі коржі. Більший корж покладіть в роз’ємну форму, зверху викладіть начинку. З меншої частини тіста витисніть формочкою зірочки. Викладіть їх поверх начинки.

Змастіть пиріг яйцем, присипте кунжутом. Накрийте форму фольгою. Випікайте 50 хв. за температури 180°C. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу.

Video: Как приготовить пирог с фасолью?

Смотрите рецепт пирога с фасолью, курицей и грибами на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо