Рибні зрази

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

короп – 1 кг

вершкове масло – 50 г

олія – 80 мл

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

білий хліб (черствий) – 150 г

молоко (2,5%) – 125 мл

петрушка – 2 гілочки

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

сушений чебрець – 3 г

панірувальні сухарі – 100 г

для начинки:

філе горбуші – 200 г

вершкове масло – 50 г

олія – 20 мл

цибуля – 1 шт.

петрушка – 2 гілочки

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 3 г

З очищеного коропа зріжте філе, видаліть кістки, зріжте шкірку, наріжте філе довільними шматками. Двічі пропустіть рибу через м´ясорубку з дрібною решіткою. Також відправте у м‘ясорубку замочений у молоці та відтиснутий хліб без скоринки.

Порізану півкільцями цибулю та кільця моркви обсмажте 10 хв. у суміші олії та вершкового масла. Пропустіть через м‘ясорубку. Подрібніть петрушку, половину відправте у фарш, перемішайте. Додайте сіль, чорний мелений перець та чебрець.

Для начинки – обсмажте на суміші масла та олії подрібнену цибулю, додайте шматочки філе горбуші без шкірки, сіль та перець. Тушкуйте 5 хв., зніміть з вогню та додайте петрушку, що залишилася.

Сформуйте зрази: викладіть на долоню 1,5 ст. л. фаршу, розплескайте його, покладіть начинку та защипніть краї фаршу. Обкачайте зрази у панірувальних сухарях та обсмажте по 7 хв. з кожного боку.

Video: Як приготувати рибні зрази?

Дивіться рецепт рибних зраз на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині