Розумне тістечко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

mrwlxXGGa2U

яйця – 4 шт.

молоко (2,5 %) – 250 мл   

вода – 40 мл    

цукор – 150 г

борошно – 115 г

вершкове масло – 125 г 

ванільний цукор – 3 г

цукрова пудра – 100 г

Розтопіть в сотейнику вершкове масло. Відокремте білки від жовтків. У жовтки додайте цукор, ванільний цукор і воду. Ретельно збийте.

Розтоплене вершкове масло вливайте в жовтки тонкою цівкою, продовжуючи збивати масу до однорідності. У процесі збивання додайте також просіяне борошно і молоко.

Окремо збийте білки в густу піну. Збиті білки перелийте в масу з жовтками. Обережно перемішайте суміш до однорідності. Візьміть нероз’ємну форму. Ретельно змастіть її вершковим маслом і вилийте в неї молочне тісто.

Поставте в духовку на 1 годину, випікайте корж за температури 160°C. Потім дайте охолонути тістечку в духовці 15 хвилин, і далі за кімнатної температури – ще 15 хвилин.

Готове тістечко присипте цукровою пудрою та наріжте на порційні шматочки.

Video: Как приготовить десерт Умное Пирожное?

Смотрите рецепт интеллектуальной выпечки из молоко от Татьяны Литвиновой на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти