Смажене молоко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

молоко – 500 мл

вершкове масло – 150 г

борошно – 400 г

цукор – 150 г

яйця – 3 шт.

панірувальні сухарі – 250 г

олія – 320 мл

кориця – 5 г

лимон – 1 шт.

Розтопіть у сотейнику вершкове масло. Додайте до нього борошно, увесь час помішуючи. Потім додайте цукор і продовжуйте вимішувати. Влийте молоко і покладіть шкірку від лимона. Доведіть суміш до кипіння.

Відділіть жовтки від білків. З готового крему дістаньте шкірку лимона. Додайте у крем жовтки, вимішуючи його.

Форму змастіть олією і присипте панірувальними сухарями. Вилийте готовий крем. Поставте у морозильну камеру на 3 години.

Заморожений крем наріжте шматочками. Окремо збийте білки. Обкатайте кожен шматочок крему у борошні, потім у збитому білку і в сухарях. Обсмажте на розігрітій сковороді з олією по 3 хвилини з кожного боку.

Video: Как пожарить молоко?

Думаете, молоко можно только пить? Оказывается, его еще можно жарить! И это получается очень вкусно - смотрите рецепт на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму