курячі кістки (каркаси) – 500 г
вода – 1 л
креветки – 250 г
куряче філе – 240 г
гливи – 60 г
яйця – 4 шт.
сіль – 10 г
цукор – 4 г
соєвий соус – 8 мл
Зваріть курячий бульйон із кісток. Відваріть та почистіть креветки. Куряче філе та гливи поріжте на слайси.
Збийте яйця, поступово влийте до них курячий бульйон, додайте сіль, цукор та соєвий соус. У чашки викладіть відварене м’ясо креветок, слайси курячого філе та глив. Залийте все готовою яєчною сумішшю.
Чашки накрийте кришками або харчовою плівкою. Готуйте суп у пароварці 10 хв. чи на водяній бані приблизно 5-6 хв. до загущення.