Суп «Чаван Мусі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

курячі кістки (каркаси) – 500 г

вода – 1 л

креветки – 250 г

куряче філе – 240 г

гливи – 60 г

яйця – 4 шт.

сіль – 10 г

цукор – 4 г

соєвий соус – 8 мл

Зваріть курячий бульйон із кісток. Відваріть та почистіть креветки. Куряче філе та гливи поріжте на слайси.

Збийте яйця, поступово влийте до них курячий бульйон, додайте сіль, цукор та соєвий соус. У чашки викладіть відварене м’ясо креветок, слайси курячого філе та глив. Залийте все готовою яєчною сумішшю.

Чашки накрийте кришками або харчовою плівкою. Готуйте суп у пароварці 10 хв. чи на водяній бані приблизно 5-6 хв. до загущення.

Video: Как приготовить суп Чаван Муси?

Смотрите рецепт экзотического супа Чаван Муси на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)