Суп «Чаван Мусі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

курячі кістки (каркаси) – 500 г

вода – 1 л

креветки – 250 г

куряче філе – 240 г

гливи – 60 г

яйця – 4 шт.

сіль – 10 г

цукор – 4 г

соєвий соус – 8 мл

Зваріть курячий бульйон із кісток. Відваріть та почистіть креветки. Куряче філе та гливи поріжте на слайси.

Збийте яйця, поступово влийте до них курячий бульйон, додайте сіль, цукор та соєвий соус. У чашки викладіть відварене м’ясо креветок, слайси курячого філе та глив. Залийте все готовою яєчною сумішшю.

Чашки накрийте кришками або харчовою плівкою. Готуйте суп у пароварці 10 хв. чи на водяній бані приблизно 5-6 хв. до загущення.

Video: Как приготовить суп Чаван Муси?

Смотрите рецепт экзотического супа Чаван Муси на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)