Суп «Чаван Мусі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

курячі кістки (каркаси) – 500 г

вода – 1 л

креветки – 250 г

куряче філе – 240 г

гливи – 60 г

яйця – 4 шт.

сіль – 10 г

цукор – 4 г

соєвий соус – 8 мл

Зваріть курячий бульйон із кісток. Відваріть та почистіть креветки. Куряче філе та гливи поріжте на слайси.

Збийте яйця, поступово влийте до них курячий бульйон, додайте сіль, цукор та соєвий соус. У чашки викладіть відварене м’ясо креветок, слайси курячого філе та глив. Залийте все готовою яєчною сумішшю.

Чашки накрийте кришками або харчовою плівкою. Готуйте суп у пароварці 10 хв. чи на водяній бані приблизно 5-6 хв. до загущення.

Video: Как приготовить суп Чаван Муси?

Смотрите рецепт экзотического супа Чаван Муси на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму