Теплий печінковий салат з яйцем-пашот


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pechen1

печінка свиняча – 400 г

перець болгарський – 1 шт.

цибуля червона – 1 шт.

помідори – 3 шт.

листя салату ­– 200 г

олія – 60 мл

молоко (2,5%) – 500 мл

яйця – 3 шт.

лимон – 1 шт.

оцет (9%) – 20 мл

сіль – 6 г

чорний мелений перець – 4 г

Печінку вимочіть в молоці, наріжте на шматки, обсмажте впродовж 5 хвилин. Потім додайте сіль та перець, перекладіть у миску.

Червоний перець та цибулю наріжте соломкою, помідори – півкільцями. На пательні, де смажилась печінка, впродовж 5 хвилин обсмажте порізаний перець.

Приготуйте заправку: змішайте олію з лимонним соком, додайте сіль та перець. Викладіть листя салату на тарілку, полийте заправкою. Потім покладіть смажену печінку, поверх неї – перець, за ним цибулю і помідори. Полийте рештою заправки.

Відваріть яйце-пашот. Закип‘ятіть воду з оцтом, зменшіть вогонь, закрутіть ложкою у воді вир та розбийте в нього яйце. Варіть 4 хвилини. Готове яйце-пашот викладіть поверх салату.

Video: Як приготувати печінковий салат?

Дивіться рецепт закуски з печінки від шоу Все Буде Смачно на сайті СТБ!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити