Теплий печінковий салат з яйцем-пашот

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

pechen1

печінка свиняча – 400 г

перець болгарський – 1 шт.

цибуля червона – 1 шт.

помідори – 3 шт.

листя салату ­– 200 г

олія – 60 мл

молоко (2,5%) – 500 мл

яйця – 3 шт.

лимон – 1 шт.

оцет (9%) – 20 мл

сіль – 6 г

чорний мелений перець – 4 г

Печінку вимочіть в молоці, наріжте на шматки, обсмажте впродовж 5 хвилин. Потім додайте сіль та перець, перекладіть у миску.

Червоний перець та цибулю наріжте соломкою, помідори – півкільцями. На пательні, де смажилась печінка, впродовж 5 хвилин обсмажте порізаний перець.

Приготуйте заправку: змішайте олію з лимонним соком, додайте сіль та перець. Викладіть листя салату на тарілку, полийте заправкою. Потім покладіть смажену печінку, поверх неї – перець, за ним цибулю і помідори. Полийте рештою заправки.

Відваріть яйце-пашот. Закип‘ятіть воду з оцтом, зменшіть вогонь, закрутіть ложкою у воді вир та розбийте в нього яйце. Варіть 4 хвилини. Готове яйце-пашот викладіть поверх салату.

Video: Як приготувати печінковий салат?

Дивіться рецепт закуски з печінки від шоу Все Буде Смачно на сайті СТБ!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
смородина на зиму без варки
Смородина, перетерта з цукром
пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной рецепт, пирог с красной и черной смородиной рецепт приготовления, как приготовить пирог с красной и черной смородиной, пирог с красной и черной смородиной состав
Пиріг з червоною і чорною порічкою