Цибулевий мармелад


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

4fdb75e3f276cda40a9b6093e4923dfc

ріпчаста цибуля (біла) – 1 кг

біле сухе вино – 500 мл

олія – 80 мл

розмарин (свіжий) – 5 гілочок

чебрець (свіжий) – 5 гілочок

лавровий лист – 4 шт.

перець горошком – 4 шт.

цукор – 250 г

сіль – 20 г

Білу салатну цибулю поріжте півкільцями завтовшки 5 мм. У пательню з високими бортами налийте олію та одразу викладіть порізану цибулю. Починайте тушкувати і влийте біле сухе вино, додайте цукор та сіль, перемішайте.

Покладіть на марлю гілочки свіжого розмарину та чебрецю, лавровий лист та перець горошком. Зав‘яжіть у вузол. Марлю із спеціями покладіть до цибулі та тушкуйте на повільному вогні впродовж 1 години. Готовий цибулевий мармелад перекладіть у піалу.

Video: Как приготовить луковый мармелад?

Смотрите рецепт невероятного лукового мармелада от Евгения Клопотенко на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити