Цибульник


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

lukovnik-30745

ріпчаста цибуля – 9 шт.

борошно – 690 г

сухі дріжджі – 8 г

молоко (2,5%) – 200 мл

олія – 280 мл

вершкове масло – 90 г

сіль – 15 г

цукор – 12 г

чорний мелений перець – 3 г

Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на суміші олії та вершкового масла. Подрібніть на пюре. У підігрітому молоці розведіть дріжджі, додайте цукор і цибулеве пюре. Частинами додайте борошно і замісіть тісто. Накрийте рушником і залиште підходити.

Для начинки – цибулю наріжте чвертькільцями і обсмажте на суміші олії та вершкового масла. Додайте сіль, перець і цукор.

Для оздоблення приготуйте цибулю-фрі. Для цього наріжте цибулю кільцями, посоліть і запаніруйте в борошні. Обсмажте в розігрітій олії до золотавої скоринки.

Тісто розділіть на 6 частин і розкачайте в пласти. Обсмажте коржі на розігрітій олії з двох боків. Потім перекладіть начинкою з цибулі. Прикрасьте готовий цибульник цибулею-фрі.

Video: Как приготовить луковник?

Смотрите рецепт фантастически вкусного лукового пирога от Аллы Ковальчук на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити