Вертути зі шкварками


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

вертути зі шкварками

сало – 700 г

борошно – 640 г

кефір (2,5%) – 500 мл

яйця – 2 шт.

бринза – 200 г

сухі дріжджі – 11 г

олія – 60 мл

ріпчаста цибуля – 2 шт.

часник – 2 зубчики

кріп – 20 гілочок

сіль – 10 г

цукор – 25 г

чорний мелений перець – 3 г 

Приготуйте тісто: змішайте кефір з яйцем, сіллю, цукром та олією. Окремо змішайте борошно та дріжджі. Частинами додайте сухі інгредієнти до рідких, замісіть тісто, залиште його підходити на 30 хв.

Приготуйте начинку. Кубики сала обсмажте до шкварок впродовж 7 хв. Злийте смалець. Додайте до шкварок подрібнену цибулю та обсмажте ще 3 хв. Додайте подрібнений часник, перемішайте та зніміть з вогню.

З‘єднайте обсмажені з цибулею та часником шкварки з подрібненим кропом та бринзою. Додайте чорний мелений перець, залиште начинку остигати.

Розкачайте тісто у прямокутний пласт, наріжте смужками, шириною 5 см. Викладіть на них начинку, защипніть краї тіста та загорніть равликом.

Викладіть вертути на деко з пергаментом, змащене смальцем. Зверху змастіть збитим яйцем. Випікайте у розігрітій до 180°С духовці 40 хв.

Video: Как приготовить вертуты со шкварками?

Смотрите рецепт отличного молдавского блюда из вытяжного теста со шкварками на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити