Відривний яблучний пиріг

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

preview-650x341-98-1464862504

яблука – 5 шт.

молоко (2,5%) – 300 мл

дріжджі – 10 г

сметана – 40 мл

цукор – 125 г

сіль – 12 г

борошно – 740 г

вершкове масло – 120 г

яйця – 3 шт.

ванільний цукор – 8 г

У підігріте молоко додайте дріжджі, цукор і 1 ст.л. борошна. Перемішайте. Залиште опару на кілька хвилин.

Збийте яйця, додайте вершкове масло, опару та сметану. До борошна додайте дрібку солі. Всипте борошно в рідку масу і замісить тісто. Залиште його підходити на 30 хвилин.

Яблука очистіть від шкірки, виріжте серединки і наріжте скибками. Запаніруйте в суміші цукру та ванільного цукру.

Розкачайте тісто, виріжте чашкою кружечки, викладіть на кожен кружечок по яблучній скибці і защипніть краї, як вареника. Перекладіть заготовки у форму, застелену пергаментом і змащену маслом. Залиште на 15 хвилин підходити.

Потім змастіть пиріг збитим жовтком і присипте цукром з ваніллю. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 40 хвилин.

Video: Отрывной яблочный пирог

Смотрите рецепт отличного яблочного пирога для всей семьи на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук