Запечена яловичина у сметанному соусі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

запечена яловичина у сметанному соусі

яловичина (лопатка) — 700 г

сметана (15%) – 150 мл

цибуля — 3 шт.

корінь імбиру — 2,5 см

часник — 4 зубчики

олія — 20 мл

кардамон — 3 шт.

чорний перець горошком — 4 шт.

гвоздика — 3 шт.

перець чилі — 1 шт.

мелений коріандр — 2,5 г

духмяний перець горошком — 3 шт.

сіль — 10 г

газована мінеральна вода (лужна)  – 1,5 л 

М‘ясо наріжте шматками, залийте газованою мінеральною водою (на 15 хв.) Подрібніть цибулю, обсмажте в олії до прозорості. Додайте подрібнені часник, імбир та перець чилі. Перемішайте та смажте ще 2 хв.

Викладіть м‘ясо у форму та додайте спеції: кардамон, чорний перець горошком, гвоздику, мелений коріандр, духмяний перець горошком та сіль. Перемішайте.

Зверху викладіть обсмажену цибулю з часником, імбиром та перцем чилі. Залийте третиною суміші мінеральної води та сметани.

Накрийте фольгою та запікайте 1 год. за температури 200°C. Кожні 15 хв. поливайте страву розведеною сметаною.

Video: Как запечь говядину в сметанном соусе?

Смотрите рецепт запеченной говядины в сметанном соусе на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)