Запечений минтай з овочами від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ніжна, із тендітною скоринкою, насичена духмяним соком з овочів рибка, що займала перше місце у переліку коронних страв наших мам та бабусь – Алла Ковальчук розповіла, як приготувати тушкованого минтая.

Інгредієнти:

тушка минтая – 800 г

молоко – 1 л

борошно – 90 г

печериці – 200 г

червона цибуля – 1 шт.

морква – 2 шт.

помідор – 1 шт.

картопля – 3 шт.

сіль –  15 г

чорний мелений перець – 3 г

олія – 136 мл

mintay-tushkovaniy-z-ovochami_432

Приготування:

Розморозьте дві тушки минтая в молоці.

Зріжте плавники та хвіст. Очистіть рибу від чорної плівки та поріжте на стейки товщиною 2 см.

Обсмажте їх на розжареній сковороді по 1 хвилині з кожного боку, заздалегідь обкачавши їх у борошні.

Підготуйте овочі. Картоплю поріжте тонкими кільцями, морквину – соломкою,  а червону цибулю – кубиками. Шампіньйони поріжте пластинками, а помідори – кружечками.

Картоплю посоліть та змішайте з соняшниковою олією. Викладіть на дно дека картоплю, а поверх неї – стейки. Накрийте фольгою та поставте  рибу в розігріту духовку за температури 200 градусів.

Обсмажте на одній пательні цибулю і моркву, а на другій – гриби. Через 20 хвилин після початку  запікання дістаньте рибу, посоліть і поперчіть. Викладіть зверху  по усій площі цибулю, моркву, а потім – гриби та кружальці помідорів.

Накрийте фольгою і поставте в духовку ще на 10 хвилин. Вимкніть духовку та залиште в ній страву ще на 10 хв.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити