В’ялені помідори від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулінарний експерт Алла Ковальчук розповіла, як приготувати в’ялені помідори.

Інгредієнти:

Помідори «Сливки» – 15 шт.

Сіль4 ч. л.

Петрушка50 г

Сухий базилік20 г

Орегано20 г

Чорний мелений перець3 г

recipes34-10

Спосіб приготування:

Поставте кип’ятити воду. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи. Опустіть помідори в окріп на 30 секунд, потім опустіть в холодну воду.

Зніміть з помідорів шкірку. Розріжте кожен помідор на чотири частини, ложкою вийміть насіння і рідку частину.

Тверду м’якоть викладіть зрізом вгору на пергаментний папір на деко. Присипте сіллю, перцем, дрібно нарізаною петрушкою, базиліком та орегано.

Поставте в розігріту до 100° C духовку на 1,5 години.

Video: Как приготовить вяленые помидоры?

Смотрите рецепты сезонной консервации от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити