В’ялені помідори від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт Алла Ковальчук розповіла, як приготувати в’ялені помідори.

Інгредієнти:

Помідори «Сливки» – 15 шт.

Сіль4 ч. л.

Петрушка50 г

Сухий базилік20 г

Орегано20 г

Чорний мелений перець3 г

recipes34-10

Спосіб приготування:

Поставте кип’ятити воду. На помідорах зробіть хрестоподібні надрізи. Опустіть помідори в окріп на 30 секунд, потім опустіть в холодну воду.

Зніміть з помідорів шкірку. Розріжте кожен помідор на чотири частини, ложкою вийміть насіння і рідку частину.

Тверду м’якоть викладіть зрізом вгору на пергаментний папір на деко. Присипте сіллю, перцем, дрібно нарізаною петрушкою, базиліком та орегано.

Поставте в розігріту до 100° C духовку на 1,5 години.

Video: Как приготовить вяленые помидоры?

Смотрите рецепты сезонной консервации от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму