Ягідний соус від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт Ігор Місевич розповів, як приготувати відмінний ягідний соус для вареної або запеченої кукурудзи.

Інгредієнти:

Малина100 г

Суниця100 г

Смородина100 г

М’ята3 гілочки

Лимон1 шт.

Цукрова пудра1 ч. л.

Спосіб приготування:

Подрібніть в блендері ягоди і м’яту. Ягідном’ятну суміш перетріть через сито. У проціджену м’якоть натріть цедру лимона і додайте цукрову пудру. Все перемішайте.

Video: Как приготовить ягодный соус?

Смотрите лучшие рецепты от Игоря Мисевича на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму