Ягідний соус від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулінарний експерт Ігор Місевич розповів, як приготувати відмінний ягідний соус для вареної або запеченої кукурудзи.

Інгредієнти:

Малина100 г

Суниця100 г

Смородина100 г

М’ята3 гілочки

Лимон1 шт.

Цукрова пудра1 ч. л.

Спосіб приготування:

Подрібніть в блендері ягоди і м’яту. Ягідном’ятну суміш перетріть через сито. У проціджену м’якоть натріть цедру лимона і додайте цукрову пудру. Все перемішайте.

Video: Как приготовить ягодный соус?

Смотрите лучшие рецепты от Игоря Мисевича на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)