Як приготувати десерт з груш «Привиди»
- В сотейник вливаємо вино, додаємо мед, спеції та доводимо до кипіння
- Груші очищуємо від шкірки, залишивши хвостими та відрізаємо нижню частину, щоб зробити їх більш стійкими
- Стаимо груші в сотейник, щоб повністью (окрім хвостиків) покривав сироп. Варимо груші на маленькому вогні 15 хвилин
- Виймаємогруші з сиропу — вони мають стати м’якими, але зберегти форму. Обмакуємо їх паперовими рушниками
- Сироп уварюємо до загустіння, проціджуємо та даємо вистигнути
- З швоздики малюємо грушам «мордашки»
Поливаємо груши охолодженним сиропом та подаємо. Десерт «Привиди» з груш у вині готовий!