Креп-сюзе с апельсинами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Молоко1стакан
Мука1стакан
Яйцо2шт
Масло растительное3ст.л.
Сахар2ст.л.
Маргарин0.50ст.л.
Сок апельсиновый1стакан
Апельсин1шт
Коньяк30мл
Цедра апельсина0по вкусу
Цедра лайма0по вкусу

Соединяем молоко, муку, яйца и замешиваем жидкое тесто, как на блины. Выпекаем два блина на хорошо разогретой сковородке и складываем вчетверо.
В специальной сковороде растапливаем сахар до золотистого цвета, добавляем маргарин, апельсиновый сок и кладем в кипящий соус подготовленные блины, добавляем очищенную от кожуры и пленок мякоть апельсина, цедру апельсина и лайма. Перед подачей вливаем коньяк, поджигаем и сразу подаем к столу.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Бісквіт в мультиварці
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Печені яблука в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Сирники з шоколадом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити