Креп-сюзе с апельсинами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Молоко1стакан
Мука1стакан
Яйцо2шт
Масло растительное3ст.л.
Сахар2ст.л.
Маргарин0.50ст.л.
Сок апельсиновый1стакан
Апельсин1шт
Коньяк30мл
Цедра апельсина0по вкусу
Цедра лайма0по вкусу
Додати в список покупок

Соединяем молоко, муку, яйца и замешиваем жидкое тесто, как на блины. Выпекаем два блина на хорошо разогретой сковородке и складываем вчетверо.
В специальной сковороде растапливаем сахар до золотистого цвета, добавляем маргарин, апельсиновый сок и кладем в кипящий соус подготовленные блины, добавляем очищенную от кожуры и пленок мякоть апельсина, цедру апельсина и лайма. Перед подачей вливаем коньяк, поджигаем и сразу подаем к столу.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Тарт з полуницею
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель
Як приготувати профітролі: майстер-клас від Лізи Глинської
Львівський сирник
Дієтичний сирний десерт (Все буде добре) (відеорецепт)
Цибулевий пиріг з мускатним горіхом
Шоколадне морозиво (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити