Креп-сюзе с апельсинами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко1 стакан
Мука1 стакан
Яйцо2 шт
Масло растительное3 ст.л.
Сахар2 ст.л.
Маргарин0.50 ст.л.
Сок апельсиновый1 стакан
Апельсин1 шт
Коньяк30 мл
Цедра апельсина0.00 по вкусу
Цедра лайма0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Соединяем молоко, муку, яйца и замешиваем жидкое тесто, как на блины. Выпекаем два блина на хорошо разогретой сковородке и складываем вчетверо.
В специальной сковороде растапливаем сахар до золотистого цвета, добавляем маргарин, апельсиновый сок и кладем в кипящий соус подготовленные блины, добавляем очищенную от кожуры и пленок мякоть апельсина, цедру апельсина и лайма. Перед подачей вливаем коньяк, поджигаем и сразу подаем к столу.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками