Млинці з ікрою: 3 кращих рецепта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Млинці з ікрою - незамінна страва на Масляну. Як приготувати млинці з ікрою і сиром, млинці на шпажці та млинцеві мішечки
Зберегти в кулінарну книгу

Млинцеві човники з червоною ікрою та вершковим сиром

Складові:

  • Кефір — 0,5 л
  • Яйця — 3 шт.
  • Сіль — ½ чайної ложки
  • Цукор — 3 ст.л.
  • Сода — ½ чайної ложки
  • Олія — 1 ст. л.
  • Борошно — 2,5 стакана
  • Вершковий сир
  • Червона ікра

Спосіб приготування

З’єднуємо кефір, яйця, сіль, цукор, соду, олію та просіяне борошно. Добре перемішуємо тісто.

Розігріваємо сковороду, змащуємо її маслом і випікаємо товстенькі млинці. Даємо їм трохи охолонути та формуємо човник: м’який вершковий сир чайною ложкою кладемо в центр млинця, закріплюємо краї половинками зубочисток і викладаємо зверху червону ікру (одну-дві чайні ложки).

Млинці на шмажці з червоною ікрою

Складові

  • Кефір — 500 мл
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 1 ст.л.
  • Олія — 1 ст.л.
  • Борошно — 1,5 стакана
  • Сода — 1 ч.л.
  • Дуже гаряча вода — 150-200 мл

Спосіб приготування

Яйце збиваємо з цукром, додаємо кефір й олію. Поступово вводимо в суміш просіяне борошно та соду, збиваємо й залишаємо на 10-15 хвилин. Додаємо воду та випікаємо тоненькі млинці.

Млинець, що охолонув, змащуємо вершковим сиром, зверху викладаємо ікру, звертаємо в рулет і нарізаємо на порційні шматочки. Ці шматочки насаджуємо на шпажку — вийде повноцінна порція для кожного гостя.

Подаємо до столу з кропом і лаймом.

Млинцеві мішочки з червоною ікрою

Складові

  • Борошно (гречане чи пшеничне) — 2-2,5 склянки
  • Масло — 30 г
  • Молоко чи сидр — 500 мл
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 2 ст.л.
  • Сіль — 1/2 ч.л.

Спосіб приготування

Замішуємо тісто і випікаємо маленькі млинчики на вершковому маслі (візьміть приблизно столову ложку тесту для одного млинчика). На середину кожного млинчика викладаємо ікру, збираємо разом краї, формуючи мішечок.

Акуратно зав’язуємо ниточкою шніт-цибулі, попередньо обдавши його окропом для еластичності.

Читайте також: Рецепти млинців на Масляну

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Скумбрія: 5 популярних рецептів
Як заморозити шпинат? 3 простих способи
Сезон ожини: готуємо варення, морс, десерт і соус
Як правильно запікати рибу в духовці: 3 рецепта
Як готувати стручкову квасолю: 7 порад
Як посмажити баклажани без зайвого жиру
Як зварити щавель?
Як зробити сироп для бісквіта?
Літо в банці: поради та рецепти консервації огірків
Швидкі страви з лаваша
Що приготувати дитині на сніданок?
Як приготувати сироп для кави вдома?
Чому салат Цезар?
Як роблять шарлотку в різних країнах?
День народження на пікніку: смачне та просте меню

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів