Апельсиновий глінтвейн з корицею


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Дізнайтеся, як приготувати зігріваючий апельсиновий глінтвейн з червоного сухого вина!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вино напівсолодке червоне750мл
Апельсиновий сік400мл
Кориця2палички
Коричневий цукор125г
Апельсин без цедри1шт
Додати в список покупок

Як приготувати апельсиновий глінтвейн з корицею

1. Змішуємо всі інгредієнти в каструлі й варимо на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться

2. Залишаємо на вогні на 10 хвилин, поки всі аромати не заваряться. Не давайте вину закипіти

3. Подаємо апельсиновий глінтвейн відразу ж у вогнетривких склянках. Апельсин і корицю можна залишити

Читайте також: Глінтвейн з кавою та коньяком



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Холодна кава гляссе
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Коктейль Піна Колада
Яблучний сидр
Простий рецепт домашнього квасу
Охолоджуючий пунш з ромом на велику компанію
Смачний узвар із сухофруктів
Простий рецепт домашнього лимонаду з м’ятою
Кава з кардамоном
Ігриста сангрія
Банановий латте
Збадьорююча ірландська кава


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити