Апельсиновий глінтвейн з корицею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Дізнайтеся, як приготувати зігріваючий апельсиновий глінтвейн з червоного сухого вина!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино напівсолодке червоне750 мл
Апельсиновий сік400 мл
Кориця2 палички
Коричневий цукор125 г
Апельсин без цедри1 шт
Додати в список покупок

Як приготувати апельсиновий глінтвейн з корицею

1. Змішуємо всі інгредієнти в каструлі й варимо на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться

2. Залишаємо на вогні на 10 хвилин, поки всі аромати не заваряться. Не давайте вину закипіти

3. Подаємо апельсиновий глінтвейн відразу ж у вогнетривких склянках. Апельсин і корицю можна залишити

Читайте також: Глінтвейн з кавою та коньяком

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками