Апельсиновий глінтвейн з корицею


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Дізнайтеся, як приготувати зігріваючий апельсиновий глінтвейн з червоного сухого вина!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино напівсолодке червоне750мл
Апельсиновий сік400мл
Кориця2палички
Коричневий цукор125г
Апельсин без цедри1шт

Як приготувати апельсиновий глінтвейн з корицею

1. Змішуємо всі інгредієнти в каструлі й варимо на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться

2. Залишаємо на вогні на 10 хвилин, поки всі аромати не заваряться. Не давайте вину закипіти

3. Подаємо апельсиновий глінтвейн відразу ж у вогнетривких склянках. Апельсин і корицю можна залишити

Читайте також: Глінтвейн з кавою та коньяком



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Чай з прянощами
Яблучний глінтвейн
Білий глег з грушею
Глінтвейн: класичний рецепт
Медовуха (фоторецепт)
Збитень з вином
Обліпиховий пунш (фоторецепт)
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Чай з червоним вином
Глінтвейн з білим вином
Банановий латте
Лавандовий раф
Зимовий кубок — зігріваючий коктейль
Класична айріш кава


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити