Яблучний глінтвейн

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Як приготувати зігріваючий глінтвейн з яблуком — традиційний напій для зими
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино червоне сухе500 мл
Яблука1 шт
Свіжий імбир2 см
Лимон1/2 шт
Аніс2 шт
Мелена кориця1/2 ч.л
Рідкий мед1 ст.л
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі

Як приготувати яблучний глінтвейн — покроковий рецепт

  1. Яблука нарізаємо скибочками, очищений імбир натираємо на дрібній тертці.
  2. Складаємо все в каструлю, додаємо спеції, сік і цедру лимона. Заливаємо фрукти вином і додаємо мед.
  3. Ставимо каструльку на невеликий вогонь і підігріваємо, не доводячи до кипіння.

Накриваємо глінтвейн кришкою і даємо постояти так 5 хвилин.

Глінтвейн з яблуками готовий! Розливаємо гарячий напій за високими склянках і подаємо. Фрукти додаються за бажанням.

ГОТУЄМО З НАМИ
Глінтвейн з кавою та коньяком

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кава з вишнею
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу
ТОП-3 рецепти холодної кави
ТОП-3 рецепти холодного чаю
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Холодна кава гляссе
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Лимонад з м’ятою
Полунична маргарита (фоторецепт)
Полуничний смузі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське із квітів бузини
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
домашний мармелад, как приготовить домашний мармелад, рецепт приготовления мармелада, состав домашнего мармелада
Домашній мармелад із літніх фруктів та ягід: ТОП-3 рецепти