Яблучний глінтвейн

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Як приготувати глінтвейн з яблуком — традиційний напій для зігріву
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино червоне сухе500 мл
Яблука1 шт
Свіжий імбир2 см
Лимон1/2 шт
Аніс2 шт
Мелена кориця1/2 ч.л
Рідкий мед1 ст.л
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі

Як приготувати яблучний глінтвейн — покроковий рецепт

  1. Яблука нарізаємо скибочками, очищений імбир натираємо на дрібній тертці.
  2. Складаємо все в каструлю, додаємо спеції, сік і цедру лимона. Заливаємо фрукти вином і додаємо мед.
  3. Ставимо каструльку на невеликий вогонь і підігріваємо, не доводячи до кипіння.

Накриваємо глінтвейн кришкою і даємо постояти так 5 хвилин.

Глінтвейн з яблуками готовий! Розливаємо гарячий напій за високими склянках і подаємо. Фрукти додаються за бажанням.

ГОТУЄМО З НАМИ
Глінтвейн з кавою та коньяком

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша