Глінтвейн з білим вином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Гарний білий глінтвейн з насиченим ароматом цитрусових

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино біле сухе500мл
Цукор6ст.л.
Мед2ст.л.
Апельсини6шт
Лимон2шт
Палички кориці4шт
Ванільный стручок1шт
Мелений мускатний горіхдрібка
Кардамондрібка
Гвоздика4шт

Як приготувати глінтвейн з білого вина

З лимонів і апельсинів знімаємо цедру, а з самих фруктів вичавлюємо сік. У каструлі змішуємо вино, цедру, мед і прянощі. Нагріваємо до 80-90 ° С, не доводячи до кипіння

Напій проціджуємо. У високі прозорі келихи наливаємо спочатку суміш із соків, а зверху — пряне гаряче вино. Прикрашаємо келих часточками апельсина і прянощами.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром
Запіканка з курки
Сирний суп з базиліком
Пісний майонез на цільнозерновому борошні
Печінковий паштет на хрустких тостах з білого хліба
Жульєн в мультиварці
Суп-пюре з сочевиці
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Чіабатта з оливками
Сочевиця з грибами і шпинатом
Вінегрет з печерицями (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити