Глінтвейн з білим вином

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Гарний білий глінтвейн з насиченим ароматом цитрусових
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино біле сухе500 мл
Цукор6 ст.л.
Мед2 ст.л.
Апельсини6 шт
Лимон2 шт
Палички кориці4 шт
Ванільный стручок1 шт
Мелений мускатний горіх дрібка
Кардамон дрібка
Гвоздика4 шт
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн з білого вина

З лимонів і апельсинів знімаємо цедру, а з самих фруктів вичавлюємо сік. У каструлі змішуємо вино, цедру, мед і прянощі. Нагріваємо до 80-90 ° С, не доводячи до кипіння

Напій проціджуємо. У високі прозорі келихи наливаємо спочатку суміш із соків, а зверху — пряне гаряче вино. Прикрашаємо келих часточками апельсина і прянощами.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками