Глінтвейн з білим вином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Гарний білий глінтвейн з насиченим ароматом цитрусових

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вино біле сухе500мл
Цукор6ст.л.
Мед2ст.л.
Апельсини6шт
Лимон2шт
Палички кориці4шт
Ванільный стручок1шт
Мелений мускатний горіхдрібка
Кардамондрібка
Гвоздика4шт
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн з білого вина

З лимонів і апельсинів знімаємо цедру, а з самих фруктів вичавлюємо сік. У каструлі змішуємо вино, цедру, мед і прянощі. Нагріваємо до 80-90 ° С, не доводячи до кипіння

Напій проціджуємо. У високі прозорі келихи наливаємо спочатку суміш із соків, а зверху — пряне гаряче вино. Прикрашаємо келих часточками апельсина і прянощами.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити