Глінтвейн з джином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Хто б міг подумати, що вино і джин так добре поєднуються? А якщо додати апельсин, мускатний горіх і лавровий лист, можна отримати незабутній смак незвичайного глінтвейна

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино червоне сухе750мл
Цукор демерара60г
Паличка кориці1шт
Лавровий лист1шт
Апельсин1шт
Джин60мл
Мускатний горіхза смаком

Як приготувати глінтвейн з джином

  1. У сотейнику змішуємо вино, цукор, корицю, мускатний горіх, апельсин, розрізаний навпіл і лавровий лист. Ставимо на повільний вогонь
  2. Помішуємо суміш, поки цукор повністю не розчиниться. Пробуємо і додаємо ще цукру за бажанням
  3. Знімаємо напій з вогню і додаємо джин.

Подаємо гарячий глінтвейн з джином в кружках.

Читайте також: Глювайн з ромом



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити