Глінтвейн з ромом і медом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Глінтвейн просто незамінний в холодну погоду!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вино напівсолодке червоне150мл
Ром30мл
Мед1ст.л.
Апельсин1шт
Гвоздика10бутонів
Мелена кориця0,5ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн з ромом і медом

1. Мед, ром і вино змішуємо і прогріваємо, не доводячи до кипіння.

2. Додаємо скибочку апельсина, наколоту бутонами гвоздики, і корицю.

3. Готовий глінтвейн розливаємо по келихах і подаємо.

Читайте також: Червоний пунш



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське з квітів бузини
Яблучний глінтвейн
Холодна кава гляссе
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Коктейль Піна Колада
Яблучний сидр
Простий рецепт домашнього квасу
Охолоджуючий пунш з ромом на велику компанію
Смачний узвар із сухофруктів
Простий рецепт домашнього лимонаду з м’ятою
Кава з кардамоном


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити