Глінтвейн з ромом і медом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Глінтвейн просто незамінний в холодну погоду!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино напівсолодке червоне150 мл
Ром30 мл
Мед1 ст.л.
Апельсин1 шт
Гвоздика10 бутонів
Мелена кориця0,5 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн з ромом і медом

1. Мед, ром і вино змішуємо і прогріваємо, не доводячи до кипіння.

2. Додаємо скибочку апельсина, наколоту бутонами гвоздики, і корицю.

3. Готовий глінтвейн розливаємо по келихах і подаємо.

Читайте також: Червоний пунш

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками