Глінтвейн з ромом і медом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Глінтвейн просто незамінний в холодну погоду!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино напівсолодке червоне150мл
Ром30мл
Мед1ст.л.
Апельсин1шт
Гвоздика10бутонів
Мелена кориця0,5ч.л.

Як приготувати глінтвейн з ромом і медом

1. Мед, ром і вино змішуємо і прогріваємо, не доводячи до кипіння.

2. Додаємо скибочку апельсина, наколоту бутонами гвоздики, і корицю.

3. Готовий глінтвейн розливаємо по келихах і подаємо.

Читайте також: Червоний пунш



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Ряжанка: рецепт
Чай з прянощами
Яблучний глінтвейн
Білий глег з грушею
Глінтвейн: класичний рецепт
Медовуха (фоторецепт)
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Збитень з вином
Обліпиховий пунш (фоторецепт)
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Чай з червоним вином
Глінтвейн з білим вином
Банановий латте
Лавандовий раф


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити