Як приготувати шампанське з бузини
У відро або велику каструлю наливаємо 10 літрів води. Кладемо бузину, цукор і лимонну кислоту. Добре перемішуємо дерев’яною ложкою, накриваємо кришкою і залишаємо настоятися 3 доби.
За цей час напій стає жовтим і набуває легкий квітковий аромат. Після проціджуємо напій через марлю, розливаємо по пляшках і кладемо в темне прохолодне місце.
Обов’язково кладемо пляшки в горизонтальному положенні — інакше вибухнуть
Через 2 місяці шампанське з бузини буде готово. Відкриваємо обережно — шампанське з бузини виходить дуже ігристим.
ГОТУЄМО З НАМИ
Варення з пелюсток троянд (Все буде добре – відеорецепт)