Шампанське із квітів бузини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Напої
Незвичайне і дуже смачне шампанське, яке можна приготувати зі звичайної бузини!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода10 л
Суцвіття бузини15 шт
Цукор1 кг
Лимонна кислота20 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Яблучний сидр

Як приготувати шампанське з бузини

У відро або велику каструлю наливаємо 10 літрів води. Кладемо бузину, цукор і лимонну кислоту. Добре перемішуємо дерев’яною ложкою, накриваємо кришкою і залишаємо настоятися 3 доби.

За цей час напій стає жовтим і набуває легкий квітковий аромат. Після проціджуємо напій через марлю, розливаємо по пляшках і кладемо в темне прохолодне місце.

Обов’язково кладемо пляшки в горизонтальному положенні — інакше вибухнуть

Через 2 місяці шампанське з бузини буде готово. Відкриваємо обережно — шампанське з бузини виходить дуже ігристим.

ГОТУЄМО З НАМИ
Варення з пелюсток троянд (Все буде добре – відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино «Карпати»
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти