Милле Милья (ресторан)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Mille Miglia — это название автопробега для спортивных и легковых машин протяженностью 1000 миль по всей Италии из Брешии (Ломбардия) в Рим (Лацио) через Флоренцию (Тоскана) и обратно, который проводится с 1926 г.

Стиль ресторана «Милле Милья» выдержан в духе прогрессивного дизайна, элегантности и непринужденной атмосферы гонки Mille Miglia.

В меню заведения вошли характерные блюда и вина Ломбардии, Эмилии-Романьи, Тосканы, Лацио и Марке. Итальянский шеф-повар всегда рад видеть вас и побаловать самый изысканный вкус.

Ресторан «Милле Милья» — участник акции «Украинские Ресторанные Сезоны 2011».



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Великий піст 2018: календар харчування на перший тиждень
Курка, фарширована млинцями. Страви на Масляну 3 місце
Фарширований кальмар з рисом
Весільний млинцевий торт. Страви на Масляну 1 місце
Оксамитовий торт. Страви на Масляну 2 місце
Торт Черепаховий панцир Рецепти на Масляну 4 місце
Арабські млинці Катаєф. Страви на Масляну 5 місце
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Салат Фатуш. Страви на Масляну 6 місце
Морозиво в млинцях у фритюрі. Страви на Масляну 7 місце
Млинці по-японськи. Страви на Масляну 8 місце
Печений данський млинець. Страви на Масляну 9 місце
Млинцеві шашлички. Страви на Масляну 10 місце
Печиво Горішки


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити