Домашні біляші з м’ясом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Соковиті домашні біляші з м'ясом — відмінна ідея для обіду на всю сім'ю у вихідні! Це просте і смачне блюдо, яке швидко готується і з'їдається за секунди

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Борошно3.50стакан
Молоко1стакан
Вершкове масло3ст.л.
Дріжджі20г
Яловичина500г
Цибуля2шт
Вода0.50стакан
Олія300мл
Сільза смаком
Перець меленийза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати біляші вдома

Готуємо фарш

Очищаємо м’ясо від сухожиль, миємо, нарізаємо невеликими шматочками та пропускаємо через м’ясорубку разом з цибулею два рази. Розводимо фарш водою і додаємо сіль, перець за смаком.

Біляші з м’ясом будуть соковитіше, якщо яловичину навпіл змішати зі свининою

Готуємо тісто

  1. У теплому молоці розчиняємо дріжджі, додаємо сіль і борошно. Все місимо протягом 5-8 хвилин, поки тісто не стане однорідним. Додаємо підігріте вершкове масло й вимішуємо ще раз.
  2. Посуд з тістом накриваємо чистою тканиною та ставимо в тепле місце для бродіння на 3,5-4,5 години.

    У процесі бродіння грибки виділяють вуглекислий газ, який розпушує тісто

  3. Тісто обминаємо ще 2-3 рази — це збільшить його обсяг. Готове тісто добре вимішуємо та згортаємо в джгут, який нарізаємо на маленькі булочки.
  4. Булочки розгортаємо в невеликі коржі. На них кладемо сирий м’ясний фарш. Краї коржика загортаємо на фарш у вигляді ватрушки.
  5. Біляші смажимо в розігрітій олії 8-10 хвилин, укладаючи на сковорідку спочатку відкритою стороною.

    Коли з отвору почне виходити світлий м’ясний сік, біляші з м’ясом готові



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити