Домашні біляші з м’ясом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Соковиті домашні біляші з м'ясом — відмінна ідея для обіду на всю сім'ю у вихідні! Це просте і смачне блюдо, яке швидко готується і з'їдається за секунди
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно3.50 стакан
Молоко1 стакан
Вершкове масло3 ст.л.
Дріжджі20 г
Яловичина500 г
Цибуля2 шт
Вода0.50 стакан
Олія300 мл
Сіль за смаком
Перець мелений за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати біляші вдома

Готуємо фарш

Очищаємо м’ясо від сухожиль, миємо, нарізаємо невеликими шматочками та пропускаємо через м’ясорубку разом з цибулею два рази. Розводимо фарш водою і додаємо сіль, перець за смаком.

Біляші з м’ясом будуть соковитіше, якщо яловичину навпіл змішати зі свининою

Готуємо тісто

  1. У теплому молоці розчиняємо дріжджі, додаємо сіль і борошно. Все місимо протягом 5-8 хвилин, поки тісто не стане однорідним. Додаємо підігріте вершкове масло й вимішуємо ще раз.
  2. Посуд з тістом накриваємо чистою тканиною та ставимо в тепле місце для бродіння на 3,5-4,5 години.

    У процесі бродіння грибки виділяють вуглекислий газ, який розпушує тісто

  3. Тісто обминаємо ще 2-3 рази — це збільшить його обсяг. Готове тісто добре вимішуємо та згортаємо в джгут, який нарізаємо на маленькі булочки.
  4. Булочки розгортаємо в невеликі коржі. На них кладемо сирий м’ясний фарш. Краї коржика загортаємо на фарш у вигляді ватрушки.
  5. Біляші смажимо в розігрітій олії 8-10 хвилин, укладаючи на сковорідку спочатку відкритою стороною.

    Коли з отвору почне виходити світлий м’ясний сік, біляші з м’ясом готові

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)
Лазанья: 5 рецептів приготування
Лазанья (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)