Голодна кутя

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Голодна кутя
До свята Водрхреща готують останню кутю різдвяно-новорічних свят — голодну. Так її називають тому, що з вечора 18 січня і до того часу, що не освятять воду в водоймах, їсти не дозволяється
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Зерна пшениці300 г
Мед за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати голодну кутю

Цілі зерна пшеничної крупи заливаємо холодною водою і варимо доти, поки вони не стануть м’якими. Відкидаємо пшеницю на друшляк і заливаємо медом, розведеним водою в пропорції 1:2.

Ставимо кутю на вогонь, доводимо до кипіння і відставляємо, щоб вона охолола.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками