Голодна кутя


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

До свята Водрхреща готують останню кутю різдвяно-новорічних свят — голодну. Так її називають тому, що з вечора 18 січня і до того часу, що не освятять воду в водоймах, їсти не дозволяється

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Зерна пшениці300г
Медза смаком

Як приготувати голодну кутю

Цілі зерна пшеничної крупи заливаємо холодною водою і варимо доти, поки вони не стануть м’якими. Відкидаємо пшеницю на друшляк і заливаємо медом, розведеним водою в пропорції 1:2.

Ставимо кутю на вогонь, доводимо до кипіння і відставляємо, щоб вона охолола.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)
Печені яблука в мультиварці
Каша в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Французький суп із зеленим горошком
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити