Голодна кутя


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



До свята Водрхреща готують останню кутю різдвяно-новорічних свят — голодну. Так її називають тому, що з вечора 18 січня і до того часу, що не освятять воду в водоймах, їсти не дозволяється

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Зерна пшениці300г
Медза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати голодну кутю

Цілі зерна пшеничної крупи заливаємо холодною водою і варимо доти, поки вони не стануть м’якими. Відкидаємо пшеницю на друшляк і заливаємо медом, розведеним водою в пропорції 1:2.

Ставимо кутю на вогонь, доводимо до кипіння і відставляємо, щоб вона охолола.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити