Курячий сальтисон у мультиварці

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Сальтисон — це м'ясна закуска, яка традиційно готується зі свинини. Ми ж пропонуємо зробити її із курячого м'яса. Давайте приготуємо курячий сальтисон у мультиварці просто та швидко!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курка (тушка)2 шт.
Часник10 зубчиків
Вода50 мл
Желатин50 г
Лаврове листя2 шт.
Сіль1 ч. л.
Чорний перець горошком за смаком
Маслини за смаком
Зелень за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати курячий сальтисон у мультиварці Philips HD4749

  1. Промийте курячі тушки, наріжте шматками та покладіть до чаші мультиварки.
  2. Додайте лаврове листя, горошини перцю, сіль. Закрийте кришку.
  3. Натисніть кнопку «МЕНЮ» і оберіть програму «томл. низ. темп.».
  4. Натисніть кнопку «ЧАС ГОТУВАННЯ», потім за допомогою кнопок «+» і «–» встановіть час 3 години.
  5. Натисніть кнопку «СТАРТ/ВИКЛ» і утримуйте її 3 секунди.
  6. Після закінчення програми відкиньте шматки курки на сито. Охолодіть, відокремте м’ясо від кісток і дрібно наріжте.
  7. Сік із курки, що виділився під час приготування, процідіть через марлю або дрібне сито та вилийте назад до чаші.
  8. Покладіть до чаші куряче м’ясо та дрібно нарізані зубчики часнику. Розчиніть желатин у 50 мл води, додайте до чаші та розмішайте. Закрийте кришку.
  9. Натисніть кнопку «МЕНЮ» і оберіть програму «томл. низ. темп.».
  10. Натисніть кнопку «ЧАС ГОТУВАННЯ», потім за допомогою кнопок «+» і «–» встановіть час 2 години.
  11. Натисніть кнопку «СТАРТ/ВИКЛ» і утримуйте її 3 секунди.
  12. Після закінчення програми вимкніть мультиварку та перелийте вміст чаші у форму.

    Поекспериментуйте з формами, у яких застигатиме готова страва. Наприклад, оригінальні фігурні форми виходять із нижніх частин пластикових пляшок (із відрізаним горлечком).

  13. Охолодіть форму за кімнатної температури протягом години, потім поставте в холодильник до повного застигання (приблизно на 3 години).

Подавайте, прикрасивши маслинами та зеленню.

ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати з курячого філе: 5 простих рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Морс із журавлини в мультиварці
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці
Овочеве рагу в мультиварці
Розсипчастий рис у мультиварці
Кефір у мультиварці
Кролик у гірчичному соусі в мультиварці
Броколі на пару в мультиварці
Лосось з цукіні у вершковому соусі в мультиварці
Гриби зі сметаною в мультиварці
Форель на пару в мультиварці
Варені яйця в мультиварці: 3 способи
Кекс з сухофруктами в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею