Підготовка овочів і грибів
- Баклажани, відварені цілими в підсоленій воді, очищаємо від шкірки й нарізаємо тонкими пластинками.
- Болгарський перець нарізаємо соломкою, часник розрізаємо на четвертинки, петрушку шаткуємо, печериці нарізаємо кубиками, а помідори – кільцями.
Порада:
- Для приготування рулету беріть тільки свіжі овочі. У свіжого баклажана шкірка глянцева, поверхня тверда, а плодоніжка зелена і соковита.
- Щоб баклажан не гірчить, потрібно вимочити його в солоній воді.
Приготування рулету
- Розкладаємо фольгу, змащуємо її олією і викладаємо на неї нарізану тонкими пластами свинину, зверху посипаємо меленим перцем і петрушкою, потім викладаємо шарами баклажани, помідори, болгарський перець, печериці.
- Згортаємо рулет, загортаємо в фольгу й ставимо запікатися на годину в духовку.
Подача і сервіровка рулету
Готовий рулет нарізаємо порційними шматочками, прикрашаємо зеленню і подаємо.