Як приготувати свинину, тушковану в горщику
- Свинину нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо в оливковій олії до рум’яної скоринки
- Перекладаємо свинину в глиняний горщик для запікання
- Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в масло, де обсмажувалася свинина. При необхідності додаємо масло. Обсмажуємо цибулю до прозорості
- Після додаємо мелений кумин, мелену корицю і трохи бренді. Перемішуємо і через пару секунд додаємо в цибулю томатний соус (або томатну пасту). Приправляємо сіллю, чорним перцем і додаємо цибулю до м’яса. Всипаємо туди ж рис і додаємо воду
- Накриваємо горщик фольгою, закриваємо кришкою і ставимо на 2 години в духовку, нагріту до середньої температури
Перед подачею страву добре перемішуємо. Подаємо гарячою