Свинина, тушкована в горщику


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинина1кг
Ріпчаста цибуля3кг
Рис1.50склянка
Кумин2ст.л.
Кориця1ч.л.
Бренді1ч.л.
Томатний соус або паста3ст.л.
Вода3склянка
Сільза смаком
Чорний перецьза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати свинину, тушковану в горщику

  1. Свинину нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо в оливковій олії до рум’яної скоринки
  2. Перекладаємо свинину в глиняний горщик для запікання
  3. Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в масло, де обсмажувалася свинина. При необхідності додаємо масло. Обсмажуємо цибулю до прозорості
  4. Після додаємо мелений кумин, мелену корицю і трохи бренді. Перемішуємо і через пару секунд додаємо в цибулю томатний соус (або томатну пасту). Приправляємо сіллю, чорним перцем і додаємо цибулю до м’яса. Всипаємо туди ж рис і додаємо воду
  5. Накриваємо горщик фольгою, закриваємо кришкою і ставимо на 2 години в духовку, нагріту до середньої температури

Перед подачею страву добре перемішуємо. Подаємо гарячою



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Пишні оладки на кефірі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Піца з овочами
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити