Свинина, тушкована в горщику


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Свинина1кг
Ріпчаста цибуля3кг
Рис1.50склянка
Кумин2ст.л.
Кориця1ч.л.
Бренді1ч.л.
Томатний соус або паста3ст.л.
Вода3склянка
Сільза смаком
Чорний перецьза смаком

Як приготувати свинину, тушковану в горщику

  1. Свинину нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо в оливковій олії до рум’яної скоринки
  2. Перекладаємо свинину в глиняний горщик для запікання
  3. Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в масло, де обсмажувалася свинина. При необхідності додаємо масло. Обсмажуємо цибулю до прозорості
  4. Після додаємо мелений кумин, мелену корицю і трохи бренді. Перемішуємо і через пару секунд додаємо в цибулю томатний соус (або томатну пасту). Приправляємо сіллю, чорним перцем і додаємо цибулю до м’яса. Всипаємо туди ж рис і додаємо воду
  5. Накриваємо горщик фольгою, закриваємо кришкою і ставимо на 2 години в духовку, нагріту до середньої температури

Перед подачею страву добре перемішуємо. Подаємо гарячою



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Каша в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Французький суп із зеленим горошком
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Сирники з шоколадом
Манник з вишнею (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити