Рагу из кролика

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Масло сливочное100 г
Петрушка0.00 по вкусу
Лук репчатый1 шт
Гвоздика1 шт
Соль0.00 по вкусу
Перец0.00 по вкусу
Яйца1 шт
Мука30 г
Лимон1 шт
Сметана2 ст.л.
Кролик1000 г
Додати в список покупок

Кролика разделываем на 6 кусков и слегка обжариваем на масле в скороварке. Наливаем воду, чтобы она покрывала мясо, добавляем зелень, петрушку, лук, чабер, солим, перчим. Помещаем на решетку сверху очищенный картофель. Закрываем кастрюлю и варим кролика 15 минут. Готовим соус: поджариваем на масле (40 г) муку (30 г), добавляем 500 мл бульона, солим, перчим. Доводим до кипения. Снимаем с огня и смешиваем с желтком, сметаной и соком лимона. Подаем кролика, полив соусом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Запечена картопля з грибами
Індичка, запечена в духовці
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Брюссельська капуста по-італійськи
13 рецептів картоплі в духовці
Піца народів світу
Аранчіні — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)