Ребрышки свиные, тушеные с капустой


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Свинина300г
Капуста190г
Жир1ч.л.
Томатная паста10г
Репчатый лук20г
Мука1ч.л.
Сало1ч.л.
Паприка1ч.л.
Укроп1ст.л.
Соль0по вкусу

Подготавливаем листья капусты, как для голубцов. Свиную грудинку рубим на куски с реберными косточками (2 куска на порцию), солим, перчим и обжариваем. На подготовленные листья капусты кладем обжаренные ребрышки, смазываем их томатным пюре, добавляем пассированный репчатый лук и плотно заворачиваем в виде голубцов. Затем укладываем в сотейник, заливаем бульоном и тушим. Перед окончанием тушения добавляем пассированную на сале муку, соль, перец и доводим до готовности. Подаем, полив образовавшимся соусом и посыпав зеленью укропа.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити