Ребрышки свиные, тушеные с капустой


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинина300г
Капуста190г
Жир1ч.л.
Томатная паста10г
Репчатый лук20г
Мука1ч.л.
Сало1ч.л.
Паприка1ч.л.
Укроп1ст.л.
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Подготавливаем листья капусты, как для голубцов. Свиную грудинку рубим на куски с реберными косточками (2 куска на порцию), солим, перчим и обжариваем. На подготовленные листья капусты кладем обжаренные ребрышки, смазываем их томатным пюре, добавляем пассированный репчатый лук и плотно заворачиваем в виде голубцов. Затем укладываем в сотейник, заливаем бульоном и тушим. Перед окончанием тушения добавляем пассированную на сале муку, соль, перец и доводим до готовности. Подаем, полив образовавшимся соусом и посыпав зеленью укропа.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею