Стейк з яловичини: покроковий рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 3 разів



Як приготувати смачний та соковитий стейк з яловичини

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яловича м'якоть500г
Рослинна олія (для смаження)за смаком
Перецьза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Покрокове приготування соковитого стейка:

Крок 1. Готуємо яловичину: зачищаємо її від плівки, миємо й насухо промакуємо паперовим рушником

Крок 2. Розрізаємо м’ясо на стейки поперек волокон товщиною по 2-3 см. Такий спосіб нарізання стейків потрібен для того, щоб він не розпався на волокна під час смаження

Крок 3. Шматки натираємо перцем, обмазуємо рослинною олією і залишаємо на годину

Крок 4. На сильному вогні розігріваємо пательню і викладаємо м’ясо

Крок 5. Смажимо стейки 30 секунд з одного боку, після – з іншого. Далі знову перевертаємо м’ясо, робимо середню температуру і смажимо ще 4 хвилини. Потім знову перевертаємо і смажимо таку ж кількість часу

Крок 6. Прибираємо пательню з плити, накриваємо кришкою і залишаємо на 10 хвилин

Стейк з яловичини готовий!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити