Стейк з яловичини: покроковий рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 3 разів


Переглянути відгуки

Як приготувати смачний та соковитий стейк з яловичини

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яловича м'якоть500г
Рослинна олія (для смаження)за смаком
Перецьза смаком
Сільза смаком

Покрокове приготування соковитого стейка:

Крок 1. Готуємо яловичину: зачищаємо її від плівки, миємо й насухо промакуємо паперовим рушником

Крок 2. Розрізаємо м’ясо на стейки поперек волокон товщиною по 2-3 см. Такий спосіб нарізання стейків потрібен для того, щоб він не розпався на волокна під час смаження

Крок 3. Шматки натираємо перцем, обмазуємо рослинною олією і залишаємо на годину

Крок 4. На сильному вогні розігріваємо пательню і викладаємо м’ясо

Крок 5. Смажимо стейки 30 секунд з одного боку, після – з іншого. Далі знову перевертаємо м’ясо, робимо середню температуру і смажимо ще 4 хвилини. Потім знову перевертаємо і смажимо таку ж кількість часу

Крок 6. Прибираємо пательню з плити, накриваємо кришкою і залишаємо на 10 хвилин

Стейк з яловичини готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Рибний паштет від Алли Ковальчук (фоторецепт)
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити