Медова заправка (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ця медово-лимонна заправка з ароматними італійськими травами і оливковою олією добре підходить для заправки овочевих салатів. Майстер-клас шеф-кухаря Миколи Осауленко
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мед30 г
Сік лимона20 г
Оливкова олія30 г
Італійські трави в маслі20 г
Додати в список покупок

Як приготувати медову заправку: покроковий рецепт

Продукти для приготування медової заправки

1. Викладаємо в миску мед

2. Додаємо сік лимона

3. Збиваємо

4. Додаємо оливкову олію

5. Додаємо італійські трави. Збиваємо

Медова заправка готова!


Дякуємо шеф-кухарю Миколі Осауленко за допомогу в підготовці рецепта

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Соус із червоних порічок
Пряний соус із аґрусу
Соус карбонара
Ткемалі з порічки
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
Грецький соус Цацики
Вишневий соус (фото)
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?
Домашній кетчуп з аличою (фоторецепт)
Томатний маринад для телятини з хріном

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму