Медова заправка (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ця медово-лимонна заправка з ароматними італійськими травами і оливковою олією добре підходить для заправки овочевих салатів. Майстер-клас шеф-кухаря Миколи Осауленко
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мед30 г
Сік лимона20 г
Оливкова олія30 г
Італійські трави в маслі20 г
Додати в список покупок

Як приготувати медову заправку: покроковий рецепт

Продукти для приготування медової заправки

1. Викладаємо в миску мед

2. Додаємо сік лимона

3. Збиваємо

4. Додаємо оливкову олію

5. Додаємо італійські трави. Збиваємо

Медова заправка готова!


Дякуємо шеф-кухарю Миколі Осауленко за допомогу в підготовці рецепта

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Імбирний оцет
5 кращих соусів Італії
Домашній майонез: 5 простих рецептів
Соус Болоньєзе
Соуси з грибів: 3 простих рецепта
Грузинські соуси зі слив: ткемалі, сацебелі, тклапі
Грибний соус
Соус із білих грибів до риби (Все буде добре)
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Кетчуп як в магазині
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)