Класичний рецепт салату Гранатовий браслет
Інгредієнти:
- курка (філе) – 300 г;
- цибуля – 2 шт.;
- картопля – 3 шт.;
- буряк – 2 шт.;
- волоські горіхи – 50 г;
- гранат (великий) – 1 шт.;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Куряче філе відварюємо і дрібно нарізаємо. Цибулю дрібно подрібнюємо і обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Гранатовий браслет з яловичиною
Інгредієнти:
- яловичина – 300 г;
- гранат – 1 шт.;
- гриби – 200 г;
- цибуля – 100 г;
- буряк – 200 г;
- морква – 200 г;
- яйця – 2 шт.;
- сметана – 300 г.
Спосіб приготування
Відварюємо яловичину до готовності. Охолоджуємо та нарізаємо невеликими скибочками. Овочі відварюємо, очищуємо від шкірки та натираємо на тертці окремо. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Гранатовий браслет з чорносливом
Інгредієнти:
- буряк – 1 шт.;
- морква- 2 шт.;
- картопля – 2 шт.;
- курка (філе) – 200 г;
- чорнослив – 100 г;
- волоські горіхи – 2 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- гранат – 1 шт.;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Буряк, картоплю і моркву окремо відварюємо. Потім охолоджуємо та чистимо від шкірки. Буряк натираємо на тертці. Ядра волоських горіхів подрібнюємо та змішуємо з тертим буряком. Продовження рецепта читайте тут.
Гранатовий браслет з сиром
Інгредієнти:
- сир твердий – 200 г;
- волоські горіхи (очищені) – 1 склянка;
- гранат – 1 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Сир подрібнюємо на середній або дрібній тертці. Очищені волоські горіхи кладемо на розігріту суху пательню. Обсмажуємо їх до легкого золотистого кольору 5 хвилин. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Гранатовий браслет з яблуком
Інгредієнти:
- курка (филе) – 300 г;
- яблуко – 1-2 шт.;
- цибуля – 1 головка;
- сир – 150 г;
- гранат – 1 шт.;
- яблочний оцет – 1-2 ст. л.;
- оливкова олія – 1 ст. л.;
- лимонний сік – 2 ст. л.;
- майонез – за смаком.
Спосіб приготування
Маринуємо цибулю: велику цибулину шаткуємо, обжимаємо, додаємо сіль, цукор і яблучний оцет. Через 10-15 хвилин цибуля буде готова. Продовження рецепта читайте тут.