Як приготувати салат Грибна поляна з корейською морквою
- Кріп і зелену цибулю миємо та дрібно нарізаємо.
- Картоплю відварюємо в мундирі, очищуємо та натираємо на середній тертці.
- Відварюємо куряче філе в підсоленій воді. Потім нарізаємо невеликим кубиком.
- Відварюємо вкруту яйця, очищуємо від шкаралупи, натираємо на дрібній тертці.
- У глибоку та рівну форму викладаємо мариновані печериці шапочками вниз. Викладати їх треба щільно один біля одного. Рясно посипаємо зеленню гриби.
- Викладаємо наступним шаром картоплю, рівномірно розподіляючи по поверхні. Солимо до смаку, а потім викладаємо 1-2 ст. л. майонезу та розрівнюємо.
- Викладаємо корейську моркву. Не змащуємо майонезом.
- Викладаємо куряче філе поверх моркви. Зверху посипаємо тертим сиром і змащуємо майонезом.
- Яйця викладаємо заключним шаром. Верх змащуємо майонезом і залишаємо салат у формі на кілька годин у прохолодному місці, а потім викладаємо на блюдо. Для ефектної подачі блюдо необхідно вистелити листям салату і тільки потім на нього перевернути форму.
- Верх салату можна трішки присипати подрібненим кропом.