Покроковий рецепт приготування карамельних льодяників Лоллі
- Приготуйте інвертний сироп: до окропу додайте цукор, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, додайте лимонну кислоту, накрийте кришкою та проваріть 25 хв. Перевірте готовність сиропу пробою на «тонку нитку». Потім додайте розчинену у воді соду, перемішайте та дайте піні осісти.
- Приготуйте карамель двох кольорів: у двох сотейниках з’єднайте воду з цукром, додайте інвертний сироп. Нагрійте до світло-коричневого кольору. Додайте у сотейники фарбники та перемішайте.
- Готову жовту та фіолетову карамель вилийте на два силіконові килимки та дайте трохи охолонути. Витягуйте та складайте карамель, формуючи джгутики діаметром 5 мм. Перекрутіть джгутики між собою та сформуйте «равлика». Хвостик скріпіть дерев’яною шпажкою. Так само сформуйте інші льодяники.
- Кожен льодяник загорніть у прозорий пакет, перев’яжіть стрічками, за бажанням встановіть у квітковий оазис.
Карамельні льодяники Лоллі: відеорецепт
Video: Карамельні льодяники Лоллі - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)
Дивіться онлайн: Кулінарні подарунки. Серія 1. Все буде смачно от 24.02.2018
Карамельні льодяники Лоллі: відеорецепт
Дивіться: Відеорецепт печива Доміно Все буде смачно
Більше рецептів від Все буде смачно