Рецепт приготування курячих ніжок в тісті
- Зніміть з ніжок шкірку та видаліть стегнову кістку. Натріть ніжки сумішшю сушеного часнику, чорного меленого перцю та солі, залиште на 10 хв. Наріжте болгарський перець.
- Розкачайте листкове тісто, посипте борошном та наріжте смужками. Обкладіть стегнову частину курячої ніжки шматочками болгарського перцю. Загорніть ніжку у смужку тіста, починаючи від стегна і не доходячи до гомілкової кістки 1 см. Суглоби без тіста закрийте фольгою.
- Змастіть ніжки у тісті яйцем, збитим з водою, та випікайте у духовці 40 хв. за температури 180°С.
Дивіться онлайн: Курячі ніжки. ТОП-10 страв з окісту. Cерія 1
Дивіться: Відеорецепт Чанахи по-вірменськи Все буде смачно