Відкритий пиріг з оригінальними курячими ніжками по-французьки. ТОП-10 страв з курячих ніжок. 1 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перше місце нашого кулінарного рейтингу - неймовірно смачний відкритий пиріг з оригінальними курячими ніжками по-французьки. Ароматна курочка, запечена в ніжному тісті з овочами стане вашим вашою улюбленою стравою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Курячі ніжки3,6 кг
Рис довгозернистий300 г
Моцарела150 г
В'ялені томати120 г
Зелений горошок150 г
Кукурудза150 г
Лимони3 шт.
Розмарин6 гілочок
Базилік6 гілочок
Карі18 г
Сіль30 г
Чорний мелений перець6 г
Для тіста:
Борошно1,2 кг
Сіль20 г
Вода750 мл
Олія125 мл
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування відкритого пирога з оригінальними курячими ніжками по-французьки

  1. Приготуйте тісто: змішайте борошно, сіль, воду кімнатної температури та олію. Вимісіть до однорідності, накрийте плівкою і дайте настоятися 20 хв. в теплому місці.
  2. З курячих ніжок зніміть шкіру «панчохою», приберіть кістку, розкрийте м’ясо «книгою», посоліть, поперчіть та зросіть його лимонним соком.
  3. Зніміть з базиліку листочки, поріжте брусками моцарелу. На кожен шматок м’яса викладіть по 1 брусочку моцарели, по листочку базиліка та  по шматочку в’ялених помідорів. Закрутіть м’ясо в рулет, помістіть його в шкіру.
  4. Відваріть до напівготовності рис з сіллю впродовж 15 хв. Додайте розморожені горошок та кукурудзу, перемішайте.
  5. Сформуйте малий пиріг: відділіть від тіста 1/3 частину, розкачайте в пласт, діаметром 5 см. Викладіть на нього 1/3 рису з овочами, не доходячи до країв 5 см.
  6. Зверху викладіть 4 курячі рулети, між ними покладіть кільця лимона, потім викладіть гілочки розмарину та посипте все карі. Защипніть тісто, закриваючи ним начинку на 5 см.
  7. Сформуйте великий пиріг: розкачайте решту тіста в пласт діаметром 50 см. Викладіть його у форму діаметром 35 см, щоб тісто звисало по боках на 5 см. Проколіть його виделкою, на центр покладіть малий пиріг. Навколо малого пирога викладіть решту рису з овочами, а на нього – курячі рулети.
  8. Між рулетами розмістіть кільця лимона, а зверху – гілочки розмарину. Присипте все карі та защипніть тісто, щоб воно закривало начинку на 5 см. Випікайте пиріг 40 хв. за температури 160 С°.

Дивіться онлайн ТОП-10 страв з окісту. Серія 2

Дивіться: Відеорецепт закусочного торта з курячих ніжок Все буде смачно

Video: Відкритий пиріг з оригінальними курячими ніжками по-французьки - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати закусочний торт з курячих ніжок - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт закусочного торта з курячих ніжок
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік