Паштет з язика з бринзою та паштет з язика зі смородиновим желе. ТОП-10 страв з язика. 8 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Паштет з язика з бринзою та паштет з язика зі смородиновим желе найкраще смакує з хрусткими тостами. Закуска вражає надзвичайними смаковими поєднаннями, які не залишать байдужим нікого

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий язик (відварений)4шт. (800 г)
Вершки (33%)100мл
Бринза150г
Чорна смородина150г
Масло120г
Червоне сухе вино100мл
Цукор25г
Желатин5г
Вода25мл
Цибуля1шт.
Розмарин2гілочки
Чебрець5гілочки
Сіль10г
Духмяний перець горошком5шт.
Базилік5гілочок
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування паштету з язика з бринзою та паштету з язика зі смородиновим желе

  1. Відварені та почищені язики, бринзу та вершки перебийте у подрібнювачі до консистенції пасти. Перекладіть у банку.
  2. Вершкове масло наріжте кубиком та розтопіть у мікрохвильовці  впродовж 30 секунд, аби на дно масла осів білок, а домішки зібралися зверху у вигляді піни. Зніміть з масла піну, та, не чіпаючи білок на дні, залийте золотавим топленим маслом паштет у банці.
  3. Зверху присипте листочками чебрецю. Дайте охолонути, закрийте банку та поставте паштет у холодильник. Подавайте на тостах зі слайсами солоних огірків.
  4. Для паштету з язика зі смородиновим желе – відварені та почищені язики наріжте крупними шматками, додайте гілочки чебрецю, розмарину, духмяний перець горошком та сіль. Залийте окропом та залиште настоюватися на 30 хв.
  5. Злийте воду, язики перекладіть у чашу подрібнювача. Цибулю наріжте півкільцями та підсмажте на вершковому маслі до золотавості. Додайте у подрібнювач цибулю та листочки базиліку, перебийте до однорідної маси. Перекладіть паштет у банку.
  6. Приготуйте желе. Желатин залийте водою та дайте набрякнути впродовж 15 хв. Потім розпустіть желатин у мікрохвильовці. Смородину, вино та цукор проваріть до однорідної маси. Перебийте блендером до однорідності, а потім перетріть через сито. З’єднайте з желатином та залийте паштет у банці. Дайте охолонути та поставте у холодильник. Подавайте на тостах.

Дивіться онлайн: ТОП-10 страв з язика від Все буде смачно

Дивіться відеорецепт приготування маринованого язика з запеченими яблуками від Все буде смачно

Паштет з язика з бринзою та паштет з язика зі смородиновим желе: відеорецепт

Video: Паштет з язика з бринзою і паштет з язика зі смородиновим желе - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати паштет з язика з бринзою і паштет з язика зі смородиновим желе - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт паштету з язика з бринзою і паштету з язика зі смородиновим желе


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачковые равиоли в соусе маринара. 10 блюд из молодых овощей. 4 место
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце
Крокети з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 6 місце
Солоне морозиво з молодого горошку і солодке морозиво з молодої моркви. 10 страв з молодих овочів. 7 місце
Смажений редис з соусом із семи овочів. 10 страв з молодих овочів. 8 місце
Давлена печена картопля по-португальськи. 10 страв з молодих овочів. 9 місце
Морквяно-горіховий сир. 10 страв з молодих овочів. 10 місце
Мега-бургери: бургер-кільце і бургер-пиріг. 10 страв для несподіваних гостей. 1 місце
Швидкий шоколадний торт.10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 2 місце
Запечені картопляні кульки. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 3 місце
Надувна піца-фламбе. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 4 місце
Кільце з тортильїв. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 5 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів