Язик по-марокканськи. ТОП-10 страв з язика. 3 місце


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Язик по-марокканськи - вишукана, ароматна страва, секрет якої - в додаванні пряностей. Засолений лимон надає смаку багатогранності. Зверніть увагу, що цитрус потрібно витримати в маринаді 30 днів

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Свинячий язик (відварений та очищений)4шт.
Лимони7шт.
Морська сіль210г
Помідори3шт.
Цибуля2шт.
Перець чилі1шт.
Олія60мл
Петрушка5гілочок
Паприка28г
Зіра15г
Чорний мелений перець6г
Вода500мл
Кунжут25г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування язика по-мароканськи

  1. Засоліть лимони: обдайте їх окропом, потім розріжте навхрест на 2/3 довжини та покладіть в середину по 1 ст. л. морської солі. Щільно вкладіть лимони у банку, притискаючи, аби вони пустили сік, та перекладіть смужками перцю чилі. Додайте за необхідності лимонний сік, аби він повністю покрив цитруси. Покладіть у банку зверху ще ложку морської солі, закрийте кришкою та поставте в прохолодне й темне місце на 30 днів.
  2. Відварені та почищені язики наріжте упоперек шматочками та складіть у каструлю. Додайте чорний мелений перець, мелену паприку, подрібнені помідори, цибулю та петрушку, а також олію та воду. Обсмажте кунжут та зіру, перетріть у ступці і також додайте в каструлю до язиків. Готуйте страву 30 хв., додаючи за необхідності воду.
  3. Опісля полийте страву соком свіжого лимона, зверху викладіть крупні шматки солоних лимонів. Накрийте кришкою та готуйте ще 10 хв., аби лимони віддали свій смак, а потім заберіть їх з каструлі.
  4. Подавайте язики по-марокканськи, прикрасивши шматочками ще одного солоного лимона.

Дивіться онлайн: ТОП-10 страв з язика. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування шпигованого запеченого язика від Все буде смачно

Язик по-марокканськи: відеорецепт

Video: Язик по-марокканські - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати язик по-марокканські - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт язика по-марокканськіи


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Торт з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 1 місце
Бурякові бургери з котлетами з цукіні та грибів та з запеченими овочами. 10 страв з молодих овочів. 2 місце
Молоді овочі з фореллю під соусом шампань. 10 страв з молодих овочів. 3 місце
Кабачкові равіолі в соусі маринара. 10 страв з молодих овочів. 4 місце
Овочева паста з кабачково-м’ятними кульками. 10 страв з молодих овочів. 5 місце
Крокети з молодих овочів. 10 страв з молодих овочів. 6 місце
Солоне морозиво з молодого горошку і солодке морозиво з молодої моркви. 10 страв з молодих овочів. 7 місце
Смажений редис з соусом із семи овочів. 10 страв з молодих овочів. 8 місце
Давлена печена картопля по-португальськи. 10 страв з молодих овочів. 9 місце
Морквяно-горіховий сир. 10 страв з молодих овочів. 10 місце
Мега-бургери: бургер-кільце і бургер-пиріг. 10 страв для несподіваних гостей. 1 місце
Швидкий шоколадний торт.10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 2 місце
Запечені картопляні кульки. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 3 місце
Надувна піца-фламбе. 10 оригінальних страв для несподіваних гостей. 4 місце


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити