Язик по-марокканськи. ТОП-10 страв з язика. 3 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Язик по-марокканськи - вишукана, ароматна страва, секрет якої - в додаванні пряностей. Засолений лимон надає смаку багатогранності. Зверніть увагу, що цитрус потрібно витримати в маринаді 30 днів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий язик (відварений та очищений)4 шт.
Лимони7 шт.
Морська сіль210 г
Помідори3 шт.
Цибуля2 шт.
Перець чилі1 шт.
Олія60 мл
Петрушка5 гілочок
Паприка28 г
Зіра15 г
Чорний мелений перець6 г
Вода500 мл
Кунжут25 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування язика по-мароканськи

  1. Засоліть лимони: обдайте їх окропом, потім розріжте навхрест на 2/3 довжини та покладіть в середину по 1 ст. л. морської солі. Щільно вкладіть лимони у банку, притискаючи, аби вони пустили сік, та перекладіть смужками перцю чилі. Додайте за необхідності лимонний сік, аби він повністю покрив цитруси. Покладіть у банку зверху ще ложку морської солі, закрийте кришкою та поставте в прохолодне й темне місце на 30 днів.
  2. Відварені та почищені язики наріжте упоперек шматочками та складіть у каструлю. Додайте чорний мелений перець, мелену паприку, подрібнені помідори, цибулю та петрушку, а також олію та воду. Обсмажте кунжут та зіру, перетріть у ступці і також додайте в каструлю до язиків. Готуйте страву 30 хв., додаючи за необхідності воду.
  3. Опісля полийте страву соком свіжого лимона, зверху викладіть крупні шматки солоних лимонів. Накрийте кришкою та готуйте ще 10 хв., аби лимони віддали свій смак, а потім заберіть їх з каструлі.
  4. Подавайте язики по-марокканськи, прикрасивши шматочками ще одного солоного лимона.

Дивіться онлайн: ТОП-10 страв з язика. Серія 2

Дивіться відеорецепт приготування шпигованого запеченого язика від Все буде смачно

Язик по-марокканськи: відеорецепт

Video: Язик по-марокканські - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати язик по-марокканські - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт язика по-марокканськіи
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце
Запечена курка з ожиною в малиновому маринаді. 10 страв із ягід. 4 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо